2777
2789
عنوان

امروز یه پسره کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 123 پست
خطریه اتفاقا یکی از اشناهامون همین کارو کرده بود مرده چاقو رو ازش گرفته بود زده بود به زنه

وای 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خلوتی بود مردم نبودن دوتا رد میشدن نگاه کردن فکر کن اینقد وقیح بود بیاد بزنه با کله تو پیشونی من چی ...

کلاس دفاع شخصی واسه همینجور موقع هاست...

ورزشکار بود؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا فک نکردن خاهرمادرخودشونم باید با پریود بره سربازی؟یه عده واقعا کودن بلانسب شما و دوستان گل

بابا بببخشید اوناذخواهر‌مادرشونو اجاره میدن پول میگیرن یه پسره همسایه داریم من پنج صبح میرم بیرون اون تا دوازده خوابه ننش میره دم خونه ها و مسجدها از این حاج خانوم اون حاج خانوم تاییده بگیره که پولدارا بهش کمک کننن بعد بیاره واسه پسره علدنکش

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

من خودم بشخصه حرفی ندارم میرم سربازی ولی اگر بنا بر برابری در حق خانوما خیلی بی عدالتی شده چیزای دیگ ...

عزیزم کسی ک عقل داشته باشه خوب فکر می‌کنه سربازی برا دختر؟دختری ک ظریفع؟ دختری ک اتاقش هزارتا چیز خفن توشه بره روتخت کثیف خابگاه؟دوره پی ام آس قبل پریود چی؟تفنگ دستت باشه نمیزنی همه رو شقه کنی؟غذاهاچی ک خودت هروز ب مامانت میگی فلان چی درست کن بعداونجا همش عدس پلو هس؟اصلا غیرممکنه این موضوع خاک عالم توسرش دولتی ک بخاد ب حرف یه مشت قوزمیت پرنسس گوش کنه. بعدم جنس نر فقط یه سربازی داره ما چی چقدر بدبختی بکشیم حاملگی بکارت زایمان پریود یکم# درک یکم منطق

🌵! English language **At club time *engaged💗

بابا بببخشید اوناذخواهر‌مادرشونو اجاره میدن پول میگیرن یه پسره همسایه داریم من پنج صبح میرم بیرون او ...

تأسف داره برا تربیت همچین پسری نیارن شرف داره

🌵! English language **At club time *engaged💗

وا بسم الله !!!!!!!هاری داشته ؟

معلوم میست دیشب کی چی کارش کرده بوده به این نتیجه رسیدم اینقد میکن زنا خرابن انفاقا پسرا خراب ترن خیلی دیدم پسری که حاضره از پشت باهاش کاری کننن بهش پول بدن ولی تن به کار کردن نده نمونش پسر همسایمون

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

حالاامروز تو خبر خوندم یه دختر یه پسر و کشته بود، سر دور دورای آخرشبی😐

چتونه بابا یاواش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
از بس زندگی و جامعه بهشون فشار آورده روانی شدن

والا جامعه و زندگی داره پوست ما خانومام میکنه دیگ اکثرا الان خانوما هم دارن پابه پای مردا کار میکنن  چه بسا خیلی از خانوما سرپرست خانواده هستن ،ما زنا روانی نشدیم اینا فقط روانی شدن ،حرصم از اونجا میخورم تو همچیز دستمون بستس حالا کار به یجایی رسوندن که درخواست میدن زنا برن سربازی 

معلوم میست دیشب کی چی کارش کرده بوده به این نتیجه رسیدم اینقد میکن زنا خرابن انفاقا پسرا خراب ترن خی ...

خدا هدایت کنه ان شالله ،بد دوره و زمونه ای شده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم