2777
2789
عنوان

لینک تاپیک

1648 بازدید | 39 پست

سلام دوستان صبحتون به خیر وخوشی .لطفا راهنماییم کنید که چه جوری میتونم لینک تاپیک رو بزارم تو پستی که دارم حرف میزنم خیلی برام مهمه ولی بلد نیستم .از لطفتون خیلی ممنونم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم صفحه اي ك توش هستي بالاي صفحه ادرس اينترنتيه صفحت درج شده بايد رو اون دستتو نگه داري گزينه كپي ك اومد كپيش كني و هرجايي دلت ميخواد بذاريش اين قسمتوميگم ببين 

نی نی یار تورو خدا بیا از دیروز کلی وقت گذاشتم که تاپیکم خذف بشه بلد نیستم لینک تاپیکمو بزارم طبق روشی که خودتون تو اون تاپیک رفع مشکلات کاربری آموزش دادین انجامش دادم ولی اصلا نمیشه وقنی میخوام لینک تاپک رو کپی کنم پسوندهای زیادی باهاش کپی میشه که باعث میشه آدرس تاپیکم درست نباشه وبعدا باز نشه .لطفا یا یادم بدید چه جوری لینک بزارم یا اون دوتا تاپیک که اول عضویتم گذاشتم ودر مورد شوهرم وبرادر شوهرمه حذفش کنید لطفا خیلی مهمه خیلی...

عزيزم برو تو تايپك ك ميخواي حذف شه بعدش بالا رو ني ني سايت دوبار كليك كن بعدش گزينه ي كپي و بزن 

بعدش بيا وارد قسمت مشكلات كاربري ني ني يار ٥شو وطبق عكسي ك گذاشته لينكتو pasteكن اونجا

عزيزم برو تو تايپك ك ميخواي حذف شه بعدش بالا رو ني ني سايت دوبار كليك كن بعدش گزينه ي كپي و بزن  ...

عزیزم دستت درد نکنه ممنونم ولی ببین همین جا امتحان کردم ولی بازم نشد لینکی رو که کپی میکنمباز نمیشه  نگاه کن ببین مشکل از کحاست لطفا؟