2777
2789
عنوان

شونزده ساله این کاربری رو دارم احتمالا به زودی از دستش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6897 بازدید | 250 پست
من حتی سر اون اکیپ دوتا از کاربری هامو تعلیق کردن ، به خاطر اینکه اونا رو تعلیق کردن من اعتراض کردم ...

چی بگم 

یه عده کرم دارن

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

هیی نمیخوام پشت کسی حرف بزنم هرچی بود تمام شد الان مهم اینه من این @پشمایحاجعبدالله و @آنهaدختریhدر ...

من از سال ۹۷ اینجام ، واقعا به این نتیجه رسیدم 

دوستی تو این سایت مفت نمیارزه ، چون اصلا معلوم نیست پشت این اکانت چه آدمی با چه روحییاتی نشسته ! 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهنه فکر نکنم از شوهرم پرسیدم اونم گفت احتمالا جدیدهیادم نیست😐حتی تیکه از اهنگشو🤣ولی زیاد خوشم نم ...

😂😂😂😂

اهنگای جدیدش بعضیا خوبن که میگم پیشنهاد میکنم حتما گوش کن من چون فنشم همچیش رو حفظم : 

اعجاز 

نگو بدرود 

نازنین بی قرار 

نقطه پایان 

هستم و نیستم 

لالایی ورژن جدید 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

دوستای تو دوستای منم هستن ک🤣🧐

نهههههههه😂

خب برای توهم همینطور

رفتم. برای ثبت درخواست باید شماره بدی😅حالا شاید بعدا به اینستاشون پیام بدم

یک شماره الکی توی تماس با ما بدین.

جایی برای ایمیل هم داره. ایمیلتون رو بنویسین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
من از سال ۹۷ اینجام ، واقعا به این نتیجه رسیدم دوستی تو این سایت مفت نمیارزه ، چون اصلا معلوم نیست پ ...

اره واقعا🙃من خیلی حالم گرفته بود تا چندوقت...

خداروشکر اینارو دارم مثل خواهر بهم نزدیکن ولی فهمیدم دیگه با کسی نباید دوست شد یه چیز بی سر و ته ای هست

همون زن ممدقولیم

من از سال ۹۷ اینجام ، واقعا به این نتیجه رسیدم دوستی تو این سایت مفت نمیارزه ، چون اصلا معلوم نیست پ ...

ولی خوبی هایی هم داره.  این که تو می تونی بارها از مشکلاتت بگی و درد دل کنی بدون اینکه کسی بخواد مسخره ات کنه که ول کن چقدر تکرار می کنی ، چقدر انرژی ات منفیه ؟ باز این آمد از فلان موضوع بگه!  ...  یا بترسیم که مثل دنیایی واقعی حرف هامون ببره جایی دیگه بزنه! 

من نفس خداوند رحمن را از سوی یمن حس می کنم. هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)