2777
2789
من چسبندگی شکمی گرفته بودم 

سلام عزیزم خوبی؟ ببین گلم من الان دو هفتست جراحی کیست تخمدان شدم البته عمل باز موقع دفع مدفوع کردن یه روده درد وحشتناکی میاد سراغم قسمت دور نافم و یکم پایین تر قسمت روده هام درد موقع مدفوع کردن ایجاد میشه میخوام ببینم علاعم چسبندگیه ؟ چی هست ؟ چرا اخه من اینجوری شدم ؟ البته صبح زود موقع دفع مدفوع اشکمو درمیاره کارم هر روز صبح شده همین میخوام ببینم از علاعم چسبندگی همیناست ؟ پدرمو دراورده از درد تا یک ربع در دستشویی همینه کارم که بزنم از درد زیر گریه شماها هم همبنجور هستید؟ البته دکتر داخلی رفتما شربت الومینیوم ام جی بهم داده شکمم که کار میخواد بکنه میزنم زیر گریه درد وحشتناگی و مبهمی برام ایجاد میشه دور نافم و روده هام 😭😭😭😭😭

سلام عزیزم خوبی؟ ببین گلم من الان دو هفتست جراحی کیست تخمدان شدم البته عمل باز موقع دفع مدفوع کردن ی ...

سلام. منم عمل برداشتن رحم انجام داده ام. دو هفته است. دقیقا این حالتها را دارم. شما خوب شدید? خواهشا جواب بدین. نگرانم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام. منم عمل برداشتن رحم انجام داده ام. دو هفته است. دقیقا این حالتها را دارم. شما خوب شدید? خواهشا ...

سلام عزیزم

منم تقریبااینجوریم وعلتش هم چسبندگیه

من چسبندگیام بخاطر آندومتریوزمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز