2777
2789
عنوان

پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهای شما چربه یا خشک؟منم میگیرم اینی که گفتیدو😊

موهام زود چرب میشه ولی کلا خشکه چون همیشه رنگ میکنم ولی با این دیگه راحت شدم قبل حمامم روغن زیتون گرم میکنم میزنم اینم خیلی واسه جلوگیری از ریزش تاثیر داره

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

میتونی بری پیش دکتر مصطفی خدایاری مطبش تو پیروزیه روبروی مترو نیروهوایی کارش فوق العادست پیج اینستام داره میتونی بری ببینی خدماتشو من از طریق اینستا باهاشون آشنا شدم بعدش رفتم پیشش واسه از بین بردن جای جوشای صورتم این پیج اینستاشه drkhodayari

برو پیش دکتر ریحانه مهرگان یکی از بهترین دکترای پوست و مو هست. کارش فوق العادست من خودم هر مشکل پوست و مویی داشته باشم میرم پیشش. چند وقت پیش واسه از بین بردن جای جوشام رفتم پیشش خیلی راضی بودم از درمانش. هزینه هاشم نسبت به جاهای دیگه منصفانه تره. شماره مطبش اینه ۴۴۰۰۵۰۲۷ مطبشم تو صادقیه خیابان آیت الله کاشانیه

حتما پوستت چربه که منافذ داری برای بستن منافذ باید شستشو رو رعایت کنی حتما با فوم بشور من ژنو میزنم راضی ام بسته منافذ مورد بعدشم ابرسانشو میزنم تا حدی منافذ پوستم بسته شده 

حتما پوستت چربه که منافذ داری برای بستن منافذ باید شستشو رو رعایت کنی حتما با فوم بشور من ژنو میزنم ...

ژنو عالیه به منم تو داروخانه یه دختره پیشنهاد کرد واقعا من از چربی اضافه پوستم راحت شدم