2821
2789
عنوان

ینی میشه ؟ 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اخرین پری 6 اذر بود سه روز بعد تاخییر بی بی منفی ازمایش مشکوک دو روز بعد هر دو مثبت علایم خاصی نداری 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
من اخرین پری 6 اذر بود سه روز بعد تاخییر بی بی منفی ازمایش مشکوک دو روز بعد هر دو مثبت علایم خاصی ند ...

اخرین پری با من بودی پس .  دوره ات چن روزه اس ؟ چن ماهه اقدامی ؟ 

اخرین پری با من بودی پس .  دوره ات چن روزه اس ؟ چن ماهه اقدامی ؟

یه سالو نیم اقدام دوره هام بیست و شش یا بیست و هشت روزه 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
من اخرین پری 6 اذر بود سه روز بعد تاخییر بی بی منفی ازمایش مشکوک دو روز بعد هر دو مثبت علایم خاصی ند ...

علائم ک نه . یه سری جوشای زیر پوستی میزدم موقه پری . اون جوشا رو زدم ولی پری نیمد 😶😞

من سینه هام حساس شده بود حاله دورش بزرگتر شده بود سر گیجه کسالت یکمی تهوع یه لکه خیلی کوچولو هم سه روز بعد تاخیر دیدم شما نداری علایم

2824
2823
2791
2779
2792