2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست
الان کوچیکه بزرگتر بشه بهت بیشتر وابسته میشه...حساسیت نشان نده ...بزار فکر کنه برات مهم نیست و بگیر ...

آره ولی من سعی نمیکنم بچم محدودکنم بچم امشب اونجاخسته بودخاب رفت بعدشوهرم دعواگرف دادزد جلوم گرفت دستام گرف ک نمیدم بچتو 

شبادیگ بغل من میخابید

به نظر من از وابستگیت به بچت دارن سواستفاده میکنن.اگر بدونن برات مهم نیست این کارو نمیکنن.توهم صب که پاشدی بگو وااای چقد دیشب راحت خوابیدم.که بدونن عذاب نکشیدی.اونا دنبال عذاب دادنت هستند.تو هم راه‌هایی که میتونن عذابت بدن رو براشون روشن کردی همین وابستگی به بچت.

فقط جلوشون وانمود کن برات مهمنیست پیشت می‌خوابه یا نه

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنطرم سر کار برو بچت روهم که نگه میداره مادرشوهرت هم تنوع میشه برلت هم از تنهایی درنیاری بخاطر بچت م ...

سرکاربرم نگهش نمیدارن دانشگام میرفتم گفتن نرونگهش نمیداریم مجبورشدم غیرحضوری پاس کنم

الان ی ارایشگایاخونه کسی بخام برم میگن نرونگه نمیداریم

کلا براینانگه نمیدارن ولی وقتی خودم خونم خیلی خوب نگه میدارن

به نظر من از وابستگیت به بچت دارن سواستفاده میکنن.اگر بدونن برات مهم نیست این کارو نمیکنن.توهم صب که ...

ن عزیزم من داخل یک خونه ایم بچم همش همونجاس خودم تنها

بحث وابستگی نیس بحث لج کردنشه ی دعواکوچیک کنیم تامدتهاهمینه سرهرچی گیرمیده

سرکاربرم نگهش نمیدارن دانشگام میرفتم گفتن نرونگهش نمیداریم مجبورشدم غیرحضوری پاس کنمالان ی ارایشگایا ...

توام تو خونه بزار نگه دارن سریع لرو دنبال یه هنر و آموزش مجازی ....ببین بچه را چطور میان میزارن کنارت...فقط میخوان راحت نباشی.

بله حق کاملا با شماستولی کجا حق به حقدار رسیده؟بشین یه فکر اساسی کنیه تصمیمی بگیریا میتونی بری سر کا ...

قصدم شاغل شدنه تحمل این خانواده دیگ برام ممکن نیست

خدایا در مقابل مردان بی شعور بهمون صبر بده

تااین حدبیشعوردیگ نوبره

جلوم وایستاده بوددادمیزد وب سینه هام میزد وهلم میدادگفتم پدرتوالان صدامیزنم بیادمشکلمون حل کنه

دیگ ولم کردبچموورداشتم بخداخیلی احمقه

اصلابدترین چیزبرای من همینه بچم شب پیشم نباشه ازیه ورم شوهرم منتظره برم تابگم انگ حسودی بچسبونه قلبم ...

به جهنم بذار بگه حسودی ‌.تومادرشی .منم سره این چیزها با مادرشوهرم خیلی کوتاه اومدم هی گقتم زنه بزرگه بذار به بچه محبت کنه اشکال نداره ‌.هی گفتم زن بزرگه آخه برا چی بچهرو هی بکشم سمته خودم که اون زن هم ناراحت بشه .حالا بعد از ۴ سال همین ۳ روزه پیش رک بهم‌گفت توخودت سراغه بچه رو نمیگیری نگرانش نمیشی فقط دعواش میکنی.