2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست
بخدا غصه بخورم میگه حسودیغصه نخورم بی تفاوت باشم میگ تومادرنیستی بچتونمیخایروانیم کرده حدوسط بایدباش ...

این مشکل ازتو نیست عزیزم 

مردی ک با زنش دعواش بشه باروبندیلشو میبره پیش مامانش میخوابه مشخصه مریضه مشخصه تعادل روانی نداره 

تو هم با بچه چکاری ازدستت برمیاد 

طلاق ک نمیشه چون بچه رو بتو نمیدن 

فقط باید پاچه پاره باشی ب زور ب هرچی هست واکنش بدی ب اخلاقاش تا بفهمه هرتکی نیست همه چی

واقعا سخته درکت میکنم چون خودم بچه کوچیک دارم

واقعا چقد مادرشوهرت پسته گاهی میگم تو بعضی ادما اسلا چیزی ب اسم وجدان و انسانیت وجود نداشته ازاول 

رذل ترین کاردنیا همینه بچه رو ازمادرش جداکنی 

خدا خیرش نده الهی خداخیر نده هرچی مادرشوهر بدجنس وبدذاته 

ن شوهراون تنهاطواتاقش میخابه خانوم تشریف نمیبرنب منم میگ نمیذارم ازاینجابری اگ بری خونه هم بگیری من ...

پس کلللا مشکل داره و ازاین سلیطه هاست

کاش هیچوقتتت بچه دارنمیشدی 🥺🥺🥺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اهان خواهرشوهرات مدرسه ایناخه اولشپرسیدن تو ی خونه ایدو فلان گفتید ول کن اینارو اصلا نمیتونستم بفهمم ...

عزیزم چیومتوجه نشدید 

آره داخل یک خونه ایم هرکدوم اتاق مستقل داریم

آشپزخونه سرویسا مشترکه

این مشکل ازتو نیست عزیزم مردی ک با زنش دعواش بشه باروبندیلشو میبره پیش مامانش میخوابه مشخصه مریضه مش ...

بدترازایناشوکردن حتی بیرونم کردن ونمیذاشتم شوهرم بیاددنبال منوبچه بعدده روزدیگ خودشوهرم باوساطتت فامیلابرگشت منوآورد

عزیزم چیومتوجه نشدید آره داخل یک خونه ایم هرکدوم اتاق مستقل داریمآشپزخونه سرویسا مشترکه

ببین اگه شوهرت پشتت بود هزززارتا راه بود برای مقابله ب این مادرشوهر 

ولی چون شوهرتم خودش مشکل داره 

بچتم این وسط هزارتا اسیب میبینه ازاین کشمکش 

من هییییچوقت هیییچوقت اعتقاد نداشتم ولی خداشاهده براچندتا تاثیر دعارودیدم عجیب 

حداقل کار ممکن اینه ی دعای محبت بگیری برای خودتو شوهرت 

بازم میگم من خندم میگرفت هرکی میگفت ولی بخدا میشه بچشم خودم دیدم ک میشه

پس کلللا مشکل داره و ازاین سلیطه هاستکاش هیچوقتتت بچه دارنمیشدی 🥺🥺🥺

نمیدونم چی بگم بدترین آدمایی ک دیدم همینابودن

شوهرم خیلی بچه میخاس میگف آرزوی ی بچه دارم 

من اون زمان دوسش داشتم ب خاستش احترام گذاشتم چ میدونسم بدبخت ترمیشیم

نمیدونم چی بگم بدترین آدمایی ک دیدم همینابودنشوهرم خیلی بچه میخاس میگف آرزوی ی بچه دارم من اون زمان ...

عزیزم خداکنه دلت ب ارامش برسه بچه خیلی عزیزه تو این سن ب مادر نیازداره دعامیکنم حداقل کاری ک میکنن بچه رو ازت نگیرن همین

ببین اگه شوهرت پشتت بود هزززارتا راه بود برای مقابله ب این مادرشوهر ولی چون شوهرتم خودش مشکل داره بچ ...

مشکل همینم شوهرم نمیخادمنو

شایدآره ی زمان درست نشه دعام بگیرم

عزیزم خداکنه دلت ب ارامش برسه بچه خیلی عزیزه تو این سن ب مادر نیازداره دعامیکنم حداقل کاری ک میکنن ب ...

اون زمانم میخاستن بچه روببرن بازورودعوااجازه ندادم

مشکل همینم شوهرم نمیخادمنوشایدآره ی زمان درست نشه دعام بگیرم

ببین من چندوقت پیش دیدم ک ی مادر برای نگه داشتن وسرش پیشخودش دعاگرفته بودچنننننندین سال و اونم همینجور وابستش بود ول نمیکرد با چندتابچه اصلا ب زندگیخودش نمیرسید تا اینکه زن اقاهه فهمید و کلی تلاش کرد دعاباطل شد باورکردنی نبود ولی بعد بیست سال رفتن براخودشون وخونه گرفتن

ببین من چندوقت پیش دیدم ک ی مادر برای نگه داشتن وسرش پیشخودش دعاگرفته بودچنننننندین سال و اونم همینج ...

یاخدا بعد۲۰سال

خدانگذره ازش

من الان چطوربفهمم برشوهرم دعاگرفتن یانه؟

یاخدا بعد۲۰سالخدانگذره ازشمن الان چطوربفهمم برشوهرم دعاگرفتن یانه؟

بخدا اینارو دیگه نمیدونم ولی جوری بود ک پسرش خیلی وضعش خوب بود وقتی ازاونجا رفتن چندین ملیارد داد ی خونه عالی خرید یعنی میخوام بگم با اینکه توانایی خرید خونه رو داشت ولی مونده بود پیش خانوادش