2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 52 پست
بیا یه لیست از کارایی که میکنمو بگم صبح از ۸ تا عصر دانشگاهم عصر میرم کتابخونه برا ارشد میخونم شب بع ...

با این همه مشغله دیگه دوست پسر میخوای چیکار؟اصلا وقت میکنی باهاش چت کنی ؟بچسب به هدفات

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رل نزن چون فردا کاری میکنه که دلت برای تنهایی ات تنگ بشه💔جوری میشه که هزار بار بگی کاش اشنا نمیشدم‌ ...

موافقم ولی از جهتی مخالف بلاخره تو یه برهه آدم باید تجربه کنه این یه غریزست 

هعییی دلم ذههنیت قبلنم رو میخواست که فقط کاغذ و خودکار میدید 

موافقم ولی از جهتی مخالف بلاخره تو یه برهه آدم باید تجربه کنه این یه غریزست هعییی دلم ذههنیت قبلنم ر ...

البته بهتره هیچوقت این تجربه تلخ رو نکنی فقط اگه واقعا ادمت دوست داشتنت رو ثابت کرد اوکی شو وگرنه اون تجربه میشه یک زخم عمیق تو قلبت که هیجوره خوب نمیشه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

رل زدن اصلا راه درستی واسه پر کردن این خلا عاطفی نیست اولش فک میکنی همه چی اوکیه ولی تهش فقط گریه وا ...

آرع دورم کم نیستن دارم میبینم 🥲🥲

ولی کرم وجودم تخس تر از این حرفاست😂😁

جدی دیگه من اون آدمی نیستم که شبا راحت سر رو بالین میذاشتم الان شبا فقط دلم حرفای عاشقونه میخواد ،چت کردن ،حرف زدن ،قربون صدقه رفتن و.... 

با این همه مشغله دیگه دوست پسر میخوای چیکار؟اصلا وقت میکنی باهاش چت کنی ؟بچسب به هدفات

نه وقت که نمیشه ولی میخوام😁

نمی‌دونم ولی واقعا حس میکنم به یه آدم نیاز دارم هر چند حسم اشتباه باشه ولی از درون داره خفم میکنه

البته بهتره هیچوقت این تجربه تلخ رو نکنی فقط اگه واقعا ادمت دوست داشتنت رو ثابت کرد اوکی شو وگرنه او ...

امیدوارم هیچ دختر پسری به اشتباه وارد زندگی هم نشن 

سخته ولی حس میکنم ۵۰ ،۶۰ سالم شد خودمو بابت تجربه ای که کسب نکردم سرزنش میکنم 

بعضی وقتا آدم باید یه سری تجربه ها کسب کنه هر چند تلخ (و این خیلی دردناکه) 

آرع دورم کم نیستن دارم میبینم 🥲🥲ولی کرم وجودم تخس تر از این حرفاست😂😁جدی دیگه من اون آدمی نیستم ک ...

کرمتو آرومش کن😂 چون بعد واقعا به اون حس و ضربه بد آخرش نمی ارزه 

اره خب چون طبیعت آدم جوریه که نیاز به جنس مخالف داره ولی از راه درستش ، خدا خودش نیازشو گذاشته خودشم راهشو گفته ، غیر از این نیازت برطرف نمیشه و فقط آسیب به دنبال داره 

عاشق خوابم 🦥💜

کسیو ندارم💔🥲من تو محیط عمومی چنان سگ رفتارم کسی جرعت نمیکنه نگاه کنه چه برسه قدم از قدم برداره

دانشگاه رل نمیزنی ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

کرمتو آرومش کن😂 چون بعد واقعا به اون حس و ضربه بد آخرش نمی ارزه اره خب چون طبیعت آدم جوریه که نیاز ...

خوب راهش ازدواج درسته 

ولی من به ۱۱۰۰ دلیل نمیتونم ازدواج کنم که مهم ترینش اینه که اصلا خواستگار ندارم😂🤣

خوب راهش ازدواج درسته ولی من به ۱۱۰۰ دلیل نمیتونم ازدواج کنم که مهم ترینش اینه که اصلا خواستگار ندار ...

اسی ازت خوشم امد 😂

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

دانشگاه رل نمیزنی ؟

نه از نظرم تو دانشگاه اشتباهه اسمش روشه محیط علمیه و نمی‌خوام پشتم حاشیه باشه 

پسراش همسنمن تقریبا و به نظرم پسر باید از دختر حداقل ۵ سال بزرگتر باشه 

خوب راهش ازدواج درسته ولی من به ۱۱۰۰ دلیل نمیتونم ازدواج کنم که مهم ترینش اینه که اصلا خواستگار ندار ...

خودت از کسی خوشت نمیاد