2789
کمترازیک ماهه من اولین رابطمه چندین باررفتیم بیرون .تواین مدت کم علاقه مندشدیم.نمیدونم چی قراره پیش ...

اها مواظب خودت باش نمیخوام قضاوت کنمااا ولی بعضیا بازیگرای خوبی هستن تاطرف وابسته نکنن بدیاشون رونمیشه باعقل جلو برو نه با احساس

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

اها مواظب خودت باش نمیخوام قضاوت کنمااا ولی بعضیا بازیگرای خوبی هستن تاطرف وابسته نکنن بدیاشون رونمی ...

خیلی زوددرگیرشده احساساتم دقیقاهمیشه خواهرم میگه مردابازیگرای خوبین.یخورده بیرون رفتنارومحدودکردم    ماروجوگرفته بودهرروزبیرون بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییی ارومهههه خیلیی من بشدت تندم چندین بارشستمش پهنش کردم قبل پریودی میزنم سیم اخر

خخخخخخخ اشکال نداره طبیعیههه خداکنه لیاقتتو داشته باشه مواظب قلبت باش نذار بشکنه

خیلی زوددرگیرشده احساساتم دقیقاهمیشه خواهرم میگه مردابازیگرای خوبین.یخورده بیرون رفتنارومحدودکردم ...

خواهرت درست گفته اره زود درگیرشده احساساتت از این به بعد سعی کن منطقی جلو بری

مرسیییی اجی ایشالله خوشبخت باشیییی .سعی خودمومیکنم چشم

افرین عزیزم من تجربه دارم که بهت میگم بعدشم اصلا نذار بهت دست بزنه باشه عزیزم؟؟

خواهرت درست گفته اره زود درگیرشده احساساتت از این به بعد سعی کن منطقی جلو بری

همش احساسومنطقم توجنگن بخدادو بارجدی خواستم تموم کنم چون خیلی ذهنم درگیرشده ازکاروزندگی افتادم ازهمه جابلاکش کردم باخط دیگ پیگیری کردودوباره برگشتم.این یکم عجیبه که خیلی کوتاه میاداصن غرورنداره حسم میگ یه نقص بزرگی داره بلاخره همه یه نقصی دارن من خودم خیلییی زودجوشم ایشون تاالان ک چیزی ندیدم ازش این فکرادیوونم کرده  

همش احساسومنطقم توجنگن بخدادو بارجدی خواستم تموم کنم چون خیلی ذهنم درگیرشده ازکاروزندگی افتادم ازهمه ...

عزیزم درکت میکنم ولی سعی منطقت بر احساست غلبه کنه بعضی از مردا گرگی هستن درلباس میش