2777
2789
ایشالا قسمتت بشهکربلا بهشتهاگر یبار بری دیوونه اونجا میشی

😭زیاد تعریف شا شنیدم

ولی خب نشده دیگه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت چرا انقدر دوسش داری؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دوسش ندارم مجنونشمامام حسین تموم چیزیه که دارم

تو مسئله ای کمکت کرد و دستتا گرفت ؟

روضه جگر سوزشا شنیدی مجنونش شدی؟

یا چی؟

تو مسئله ای کمکت کرد و دستتا گرفت ؟روضه جگر سوزشا شنیدی مجنونش شدی؟یا چی؟

از بچگی عاشقش بودم

وقتی بزرگتر شدم و بیشتر راجبش فهمیدم دیگه عشقم بهش بیشتر شد

و اینکه اره همیشه تو هر مشکل و مسئله ای دستمو گرفته و کمکم کرده حضورشو همیشه تو زندگیم حس میکنم

از بچگی عاشقش بودموقتی بزرگتر شدم و بیشتر راجبش فهمیدم دیگه عشقم بهش بیشتر شدو اینکه اره همیشه تو هر ...

چقدر خوب

چند بار کربلا رفتی شما؟

14بار:)

🥺آخی

اگه امسال رفتی از طرف من به امام حسین بگو خیلی دلتنگشم این رسم رفاقت نیس

بهش بگو مهمون نوازی کن این عاشق دلشکسته ات هم واسه یه بارم که شده دعوتش کن

زندگی برام زهره تمامِ من...

🥺آخیاگه امسال رفتی از طرف من به امام حسین بگو خیلی دلتنگشم این رسم رفاقت نیسبهش بگو مهمون نوازی کن ...

ازش بخواه و شک نکن جوابتو میده شاید دیر بشه اما حتما صداتو میشنوه

منم حتما برات دعا میکنم🤍

ازش بخواه و شک نکن جوابتو میده شاید دیر بشه اما حتما صداتو میشنوهمنم حتما برات دعا میکنم🤍

ممنون