عزیزم دخترتون متاسفانه از اول تشنج پنهان داشته درحریان تاخیر دخترتون هستم پسر منم تاخیر داره با کلی دکتر تشنج پنهان تشخیص داده شده تاخیر ژنتیک هست که اگه پای ژنتیک میون باشه گاهی وقتا با تشنج همراه هست چون متاسفانه سن پایین تشخیص ندادن دارو نگرفته الان تشنج واضح شدن نگران نباشید دارو تشنج میخوره و کنترل میشه اینو از منی بشنو که تو این راه هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا کی باید دارو بخورنپسر شما چندسالشهتاخیرش چجوری بوده
پسرم سه سالشه از نظر گفتار توجه تمرکز تاخیر داره نزدیک ی ساله دارو میخوره تشنج تو خواب عمیق داره پسرم سدیم والپروات و یونیماید میخوره ی دوره هم کلوبازام خورد
ان شاالله به حق این روزها و شب های عزیز پسرشما و دختر من و تمام بچه های مریض خوب بشند ونیازی به دکتر ...
اینکه گفتید دخترتون چهار سالگی ده تا کلمه میگفت به مرور بهتر شد امیدوار شدم اینکه میگید مدرسه میره بهم انگیزه میده دعا کنید پسر منم توجهش ی تکون بخوره الان سه سال و سه ماهه سه تا کلمه میگه ولی توجهش خیلی ضعیفه بعد تعطیلات اریپرازول شروع میکنم برای آرومتر شدنش انشالله اثر مثبتی داشته باشه برای تشنج هم سدیم والپروات و یونیماید میخوره تشنج کنترل میشد خیلی خوب میشد خدا کنه دم عیدی دل همه شاد باشه