2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حس بدیهاین مدت چند تا خواستگار داشتم ولی نتونستم هیچ کدومو ببینم نمیتونم به کسی دل بدم

الانکه خیلی زوده عزیزم تا 6 ماه نباید با کسی وارد رابطه بشی و... 

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

الانکه خیلی زوده عزیزم تا 6 ماه نباید با کسی وارد رابطه بشی و...

می‌دونی چی سخته؟ اینکه می‌دونی اون آدم تو نیست آینده ای باهاش نداری حتی اگه برگرده هم نمیخایشش ولی همه فکر وذکرته و همش دلتنگشی و همش له له میزنی واسه یه بار دیگه دیدنش و صحبت باهاش

می‌دونی چی سخته؟ اینکه می‌دونی اون آدم تو نیست آینده ای باهاش نداری حتی اگه برگرده هم نمیخایشش ولی ه ...

میدونم خودم دارم میگذرونم این دوره رو 😔 خیلی سخته.. . فقط باید خودتو مشغول کنی و بهش فک نکنی گذر زمان باعث میشه بهتر شی 

خدایا ایران قشنگمون رو از شر احمقها رها کن 🙏🏻🩵

چند وقت باهم تو رابطه بودین؟علت کات؟

یه سال با هم بودیم ولی خیلی باهم وقت گذروندیم

مادرش خیلی روش تأثیر داشت انتظارات بیجا نسبت به مادر و خواهراش از من داشت

به معنای واقعی کلمه وابسته خانواده بود

از اونا که حاضره واسه خانودش جونش رو بده البته قطعا زنش هیچ وقت به اون جایگاه که مادر و خواهرانش دارن نمیرسه

یه سال با هم بودیم ولی خیلی باهم وقت گذروندیممادرش خیلی روش تأثیر داشت انتظارات بیجا نسبت به مادر و ...

بدبخت میکنه این تو ازدواج و زندگی مشترک ادمو 

کشتم شپش شپش کش شش پارا

بدبخت میکنه این تو ازدواج و زندگی مشترک ادمو

در حد خیانت سنگین و غیرقابل تحملی این قضیه

حتی مشاور هم بهم گفت خیلی رو این قضیه فوکوس کن و نامزدی طولانی داشته باش تا با خانوادش در رفت و آمد باشی و بینی میتونی این قضیه رو تحمل کنی یا نه