2777
2789
عنوان

متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 72 پست
آره منم زودپز زیاد استفاده میکنم ولی خردکن نه زیادآخه سیب زمینی رو هم اندازه و قشنگ خورد نمیکنه کهمن ...

نه منظورم از سیب زمینی ،سیب زمینی آبپزه  پوره ش میکنم برا تو کتلت و الویه و این چیزا قشنگ پوره می‌کنه کش میاد😃

پیاز هم پوره نمیکنه فقط ریز میکنه،من شوهرم بدش میاد پیاز بره زیر دندونش تو غذاهای قبلا رنده میکردم الان با خردکنه ریز میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم از سیب زمینی ،سیب زمینی آبپزه پوره ش میکنم برا تو کتلت و الویه و این چیزا قشنگ پوره می‌کن ...

آهان آره یه بار سیب زمینی آبپز امتحان کردم زیادی له و کشدار شد دوست نداشتم ولی برای پیاز و گوجه عالیه

از گوشتکوب برقی برای چیا استفاده میکنی؟

برا خیلی چیزا...مثلا حلیم، کشک بادمجون، شیر موز، شله زرد اگه عجله داشته باشم، پوره کردن سیب زمینی و مواد سوپ و ... کلا خیلی زیاد مصرف میکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
پس رسوب نمیگیره؟شیشه‌ایه یا استیل؟

شیشه 

روزی یک بار اینقدری نیست رسوب بگیره

سالی یکی دوباره رسوب زدایی میکنم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شیشه روزی یک بار اینقدری نیست رسوب بگیرهسالی یکی دوباره رسوب زدایی میکنم

جدی؟ با چی رسوب زدایی میکنی؟

انقد دلم میخواد بخرممم فک میکنم با آب شیر زشت و کثیف میشه و هی باید بشورم

جدی؟ با چی رسوب زدایی میکنی؟انقد دلم میخواد بخرممم فک میکنم با آب شیر زشت و کثیف میشه و هی باید بشور ...

اب و سرکه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

میذاری بجوشه؟ چقد سرکه میریزی؟ببخشید زیاد سوال میپرسم ولی خیلی دلم خواسته بخرم از ترس رسوب گرفتن نمی ...

گفتم سالی 2 بار میشورم 

من حساس نیستم شما ظاهرا خیلی حساسی

چشمی میریزم اندازه یک استکان بفیه پر اب 

گفتم سالی 2 بار میشورم من حساس نیستم شما ظاهرا خیلی حساسیچشمی میریزم اندازه یک استکان بفیه پر اب

ممنون عزیزم درست حدس زدین🫣

گفتی دو بار رسوب زدایی میکنم فک کردم مثلاً هفتگی هم میشورین بلاخره بیرونشم کثیف میشه آخه

ممنون عزیزم درست حدس زدین🫣گفتی دو بار رسوب زدایی میکنم فک کردم مثلاً هفتگی هم میشورین بلاخره بیرونش ...

نه چایی ساز نمیشه شست 

بااین شذت حساسیت نگیرین بهتره