aatiish مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 عنوان متاهل ها | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 72 پست کدوم وسیله برقی عصای دستتونه و زیاد استفاده میکنید؟(غیر از ماشین لباسشویی و وسایلی که همه خونهها هست)مثلاً من جارو عصاییم همش دم دستمه حوصله جارو برقی بزرگ ندارمدختر خالهم میگه بدون چایساز نمیتونم زندگی کنم!!حالا شما بگین 1403/12/05 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiananaz عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1272 آره منم زودپز زیاد استفاده میکنم ولی خردکن نه زیادآخه سیب زمینی رو هم اندازه و قشنگ خورد نمیکنه کهمن ... نه منظورم از سیب زمینی ،سیب زمینی آبپزه پوره ش میکنم برا تو کتلت و الویه و این چیزا قشنگ پوره میکنه کش میاد😃پیاز هم پوره نمیکنه فقط ریز میکنه،من شوهرم بدش میاد پیاز بره زیر دندونش تو غذاهای قبلا رنده میکردم الان با خردکنه ریز میکنم
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 نه منظورم از سیب زمینی ،سیب زمینی آبپزه پوره ش میکنم برا تو کتلت و الویه و این چیزا قشنگ پوره میکن ... آهان آره یه بار سیب زمینی آبپز امتحان کردم زیادی له و کشدار شد دوست نداشتم ولی برای پیاز و گوجه عالیه
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18188 از گوشتکوب برقی برای چیا استفاده میکنی؟ برا خیلی چیزا...مثلا حلیم، کشک بادمجون، شیر موز، شله زرد اگه عجله داشته باشم، پوره کردن سیب زمینی و مواد سوپ و ... کلا خیلی زیاد مصرف میکنم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17159 پس رسوب نمیگیره؟شیشهایه یا استیل؟ شیشه روزی یک بار اینقدری نیست رسوب بگیرهسالی یکی دوباره رسوب زدایی میکنم اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 شیشه روزی یک بار اینقدری نیست رسوب بگیرهسالی یکی دوباره رسوب زدایی میکنم جدی؟ با چی رسوب زدایی میکنی؟انقد دلم میخواد بخرممم فک میکنم با آب شیر زشت و کثیف میشه و هی باید بشورم
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17159 جدی؟ با چی رسوب زدایی میکنی؟انقد دلم میخواد بخرممم فک میکنم با آب شیر زشت و کثیف میشه و هی باید بشور ... اب و سرکه اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 اب و سرکه میذاری بجوشه؟ چقد سرکه میریزی؟ببخشید زیاد سوال میپرسم ولی خیلی دلم خواسته بخرم از ترس رسوب گرفتن نمیرفتم ...زود به زود میشوری؟
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17159 میذاری بجوشه؟ چقد سرکه میریزی؟ببخشید زیاد سوال میپرسم ولی خیلی دلم خواسته بخرم از ترس رسوب گرفتن نمی ... گفتم سالی 2 بار میشورم من حساس نیستم شما ظاهرا خیلی حساسیچشمی میریزم اندازه یک استکان بفیه پر اب اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 گفتم سالی 2 بار میشورم من حساس نیستم شما ظاهرا خیلی حساسیچشمی میریزم اندازه یک استکان بفیه پر اب ممنون عزیزم درست حدس زدین🫣گفتی دو بار رسوب زدایی میکنم فک کردم مثلاً هفتگی هم میشورین بلاخره بیرونشم کثیف میشه آخه
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17159 ممنون عزیزم درست حدس زدین🫣گفتی دو بار رسوب زدایی میکنم فک کردم مثلاً هفتگی هم میشورین بلاخره بیرونش ... نه چایی ساز نمیشه شست بااین شذت حساسیت نگیرین بهتره اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
aatiish مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2486 نه چایی ساز نمیشه شست بااین شذت حساسیت نگیرین بهتره مرسی🥲
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 105408 از غذاساز و گوشتکوب برقی چه استفاده هایی میکنی مثلاً ؟؟ حلیم و فسنجونآناناس کوفته کوکوسبزی الحمدلله رب العالمین ...