2777
2789
عنوان

پرش انگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست
قرآن بخونبیشتر میشع پرش ها و اگرم خواستین معنی پرش هارو هم بهتون میگم...اینا الهاماته که عالیه

اگر به این خاطر باشه که اگه پارکینسون هم بگیرم مشکلی نیست

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرش دست چپ‌یا راست

راست

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

راست نشونه تاییدهمثلا دارین به چیزی فکر میکنینبعد دست راستتون میپره نشونخ تایید اون کاره

فک کنم اعصابه چون هر دو دقیقه یک بار میپره

منم شصت دست راستم بعضی وقتها تند تند میپره

برا من هر دو دقیقه ی بار میپره برا تو هم؟ یا دیر به دیر

فک کنم اعصابه چون هر دو دقیقه یک بار میپره

من خودم دراثر انس باقرآن عزیز و بخود گرفتن آیات از فرق سرم تا کف پام‌جاهای مختلف میپره

مثلا‌در‌مواجه بانامحرم پلک چشم‌چپم میپره که یعنی نگاه نکن،قبل از اینکه با طرف روبرو بشم

یا مثلا میخام غذایی بخورم پای راستم بپره یعنی نخور پاشو برو اگه پای‌ چپ‌ باشه یعنی بشین بخور

مثلا من فوتبال دوس دارم

شب قبل‌اینکه استقلال با الریان بازی کنه وقتی بهش فکر‌میکردم پهلوی راستم‌پرید

من به دوستام گفتم استقلال میبره وبرد

آقا هستم

اگه کسی‌رو دیدین‌و پهلوی چپ‌پرید یعنی بزودی این شخص ازدنیا میره

یا اگه میخای بخوابی و بفکر‌نماز صبحی‌و پهلوی چپ‌پرید یعنی امکان‌داره نماز صبحت قضا بشه

بینی چپ‌ اگه بپره درمواجهه باافراد یعنی این شخص یااین فکر عاقبت بدی داره

اگه‌بینی راست پرید یعنی خوش عاقبتی

قفسه سینه داست یعنی حیاط طیبه و شخص اهل بهشت

قفسه سینه چپ‌یعنی شخص یا فکر جهنمی

آقا هستم