2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه؟ میدونه من با نامحرم حرفم نمیزنم. بعد انتظار رابطه داره؟؟؟

عزمین ت بعضی از پسرا نشناختی نه 

چون میدونه میخوادتت 

اگ واقعا دوستت داشت نمی‌گفت برای ازدواج مناسب نیستیم 

چطوری واسه دوستی مناسبید ازدواج ن 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

عزمین ت بعضی از پسرا نشناختی نه چون میدونه میخوادتت اگ واقعا دوستت داشت نمی‌گفت برای ازدواج مناسب نی ...

آخه واقعا تفاوت هایی داریم با هم که آزار دهنده س. ولی خب راست میگین. حتی یه بار بهم گفت وقتی دیدمت دوست داشتم بغلت کنم. بعد ازون ور گفت بریم بیرون قول میدم دستمم بهت نخوره. 

آخه واقعا تفاوت هایی داریم با هم که آزار دهنده س. ولی خب راست میگین. حتی یه بار بهم گفت وقتی دیدمت د ...

خب پس با وجود تفاوت بدرد دوستی هم نمی‌خورید.. چن وقت می‌گذشت خواسته هاش یواش یواش رو میگرد وقتی میدید خوب وابسته شدی اگر واقعا میخواست ترو می‌جنگید با تفاوت ها و برای ازواج ت رو میخاست 

تفاوت داشتن بهانس

میگن پسری دختری بخواد دینش عوض میکنه 

این نمیخوادت میخاد وابسته شی بعدش ازت سواستفاده کته 

بعد میگن پسرا لاشین خب ما دخترا عقدمون بکار بندازیم 

خب پس با وجود تفاوت بدرد دوستی هم نمی‌خورید.. چن وقت می‌گذشت خواسته هاش یواش یواش رو میگرد وقتی میدی ...

وابسته که شدم. اونم میدونه. بهم پیشنهاد صیغه هم داد بعدش گفت شوخی کردم. به خدا من تو عمرم انقدر احق نبودم. خودمم باورم نمیشه

وابسته که شدم. اونم میدونه. بهم پیشنهاد صیغه هم داد بعدش گفت شوخی کردم. به خدا من تو عمرم انقدر احق ...

شدی فراموش کن تا پشیمون نشدی.. دیدی گفتم هدفش چیه نگا نرمک نرمک حرف میزده خب داشته خوب ذهنت اماده می‌کرده واسه حرفاش 

بنداز این تفحه از مغزت بیرون