2789
عنوان

خرید پرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 29 پست
بیشتر الان پارچه های طرح پتینه و حریرساده سفید مده پرده شلوغ و گل دار از مد افتادهدکور کنارش هر طرحی ...

بله حریر سفید ساده خیلی قشنگه،هم شیکه هم خوشگل می‌کنه خونه رو،مررسی خیلی راهنماییم کردی عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرده فقط مینیمال... خیلی قشنگه خدایششچینش هم همیشه مرتبه به خاطر چوب پردش ولی حتما چوب پرده جنس خوب ...

عهه؟همه پرده های مینی‌مال رو توصیه میکنن، ممنونم عزیزم از راهنماییتون

سلام ما خودمون پرده سرا داریمپرده ورتیکال چون قدیمی محسوب میشه اگر خراب بشه خیلی سخت وسایلش گیر میاد ...

میشه سوال منم جواب بدین من دادم پرده مدل پلیسه دوختن می‌خوام پایینش سرب پرده بندازم الان چند متر سرب پرده باید بخرم پرده ام درنهایت 3 متر پلیسه میشه ولی کل پارچه ام 9 متر هست 

میشه سوال منم جواب بدین من دادم پرده مدل پلیسه دوختن می‌خوام پایینش سرب پرده بندازم الان چند متر سرب ...

اگه کل پارچتون ۹متر هست باید سرب۹.۲۰بخرید

برا سرب همیشه بیست سانت اضافه تر از پارچه باید خرید

اگه کل پارچتون ۹متر هست باید سرب۹.۲۰بخریدبرا سرب همیشه بیست سانت اضافه تر از پارچه باید خرید

من گفتم پرده واسم دو تیکه بدوزن میشه دوتا پرده 1.60 ولی پارچه 9 متر هست خودمم میتونم سرب بندازم ؟ یا باید بگم خودشون بیان اون 20 سانت اضافی از پرده بیرون نمیفته؟

اگه کل پارچتون ۹متر هست باید سرب۹.۲۰بخریدبرا سرب همیشه بیست سانت اضافه تر از پارچه باید خرید

سرب پرده هم خیلی نمونه هاشون فرق داره باهم یه جا دیدم از گل بود یه جا آهن بود که نم و رطوبت میزد کلا زنگ میزد اصلا نمی‌دونم خوبش کجا بگیرم میخواستم از دیجی کالا سفارش بدم 

من گفتم پرده واسم دو تیکه بدوزن میشه دوتا پرده 1.60 ولی پارچه 9 متر هست خودمم میتونم سرب بندازم ؟ یا ...

خودتون هم میتونید قسمت پایین پرده یا تا خورده یا جا برای سرب اضافه کردن سربو از یه سر کم کم سرش میدید تا اخر پرده اون بیست سانت هم یخورده از این ور و یخورده از اون ور باید برگردونید داخل جاسربی تا کنار کار خوب وایسه

سرب پرده هم خیلی نمونه هاشون فرق داره باهم یه جا دیدم از گل بود یه جا آهن بود که نم و رطوبت میزد کلا ...

سرب پرده بهترین جنسش همون فلزیشه چون سنگینه و باعث خوب ایستادن پرده میشه.و حتی اگر بهترین جنسش هم بخرید رطوبت زیاد باعث زنگش میشه.وقت شستشو باید سرب پرده در اورد