nazi00s مدیر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 2171 عنوان هرپسری که | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 19 پست با ی دختر فاب باشه اما با اون دختر خونه خالی بره و رابطه جن*سی هم داشته باشه قصدش باهاش ازدواجه! حتی اگر پسره تک پر هم نباشه یعنی ی وقتا با دخترای دیگه بره بیاد 1403/12/05 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
م۳۳۱۴ عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3259 اصلا نمیشه فهمید.هرپسر باپسر دیگه فرق داره فقط میتونم بگم ازدواج فقط قسمته و بس به هیچ چی ربط نداره آقا هستم.بخندی قشنگ تری.
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7649 فک کنم این صدمین تاپیک مشابهش تو این زمینه هستبنده خدا نمیدونم چرا به نتیجه هم نمیرسه آخه میدونی چیش برام جالبه ، فکر کنم به نتیجه رسیده من دو بار متنش رو خوندم اگر قصدش سوال کردن بود ، علامت تعجب نمیزاشت ، علامت سوال میزاشت ! والا که به نتیجه رسیده اومده اعلام کنه پسره میخواد باهاش ازدواج کنه 🫣 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
عاشق_s عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 3519 معنی کلمه ازدواج رو اون وسط درک نکردم چون داشتی یه آدم لاشی رو توصیف میکردی 20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️