2777
2789
بیخیال بچسب ب زندگیت بچه هاتو خوب بزرگ کن دیگ با این شرایط حرص مال دنیارو خوردن ادمو پیر میکنه

اره بیشتر وقتا با این خودمو اروم میکنم ک خدا قراره روزی مارو بده حالا طلا و دلار هرچقدر هم ک بخاد گرون بشه خدای من ک خلف وعده نمیکنه 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فک میکنم این یه حباب هست که بالا میره و و دوباره میاد پایین نه که بیاد رو ۵۰۰ هزار اینا و لی خب ...

من ک عقد کردم ۱۰۰‌تومن بود طلا چقدر طلا داشتم باور کن ۱۰۰ گرم اینا همه رو تو شرایط سخخخت فروختم 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
همون پس انداز میخاستم،،خونه ک نمیشه خرید زمین ک نمیشه خرید لاقل سالی ۵۰ تومن میدادیم پس انداز طلا

اگه الان پول داری بخر حتی ده تومنم داری بخر من بیست و پنج تومن دارم ولی متاسفانه برای خرج عید کنار گذاشتم وگرنه میخریدم 

جدی میگی؟؟ی کاربری هم میگفت برج ۱۱ و ۱۲ اصلا طلا نخرین من ک ندارم ولی کاش ی کم بیاد پایین

آره بابا 

سال ۹۷ هم همین داستان شد...

بعد عید نم نم میاد پایین یکم بازار سرد میشه 

بعد اون موقع که آبا از آسیاب افتاد بازم آروم رشد میکنه

آره بابا سال ۹۷ هم همین داستان شد...بعد عید نم نم میاد پایین یکم بازار سرد میشه بعد اون موقع که آبا ...

عزیز یه طلا فروشی آشنا گفت مرداد طلا خیلی بالا میره

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
من ک عقد کردم ۱۰۰‌تومن بود طلا چقدر طلا داشتم باور کن ۱۰۰ گرم اینا همه رو تو شرایط سخخخت فروختم

باور میکنی من بالا۷۰۰ گرم تا الان فروختم 

الان فقط ۳۰ گرم دارم

من عقدم بالای ۱۵۰ گرمم خریدم

عزیز یه طلا فروشی آشنا گفت مرداد طلا خیلی بالا میره

طلا فروشا خودشون نمیدونن چند چندن

خودشون از این کانالای سیگنال اطلاعات میگیرن 

و اتفاقا همیشه موقع بالا رفتن طلا میگن آررررره میخواد بره بالا فلان بشه و...

اصلا اعتمادی نیس بهشون

شما سال های گذشته رو نگاه کنی میفهمی داره چه اتفاقی میفته

طلا فروشا خودشون نمیدونن چند چندنخودشون از این کانالای سیگنال اطلاعات میگیرن و اتفاقا همیشه موقع بال ...

اخه بورس داخلی هستش ولی طلاجهانی تاثیر داره

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم