alma2aaa مدیر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 عنوان سرنمازم | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 25 پست سر نمازم بباید ب نیتتون صلوات بفرستم انشالله حاجت روا شیدمنم دعا کنید حالم خیلی بده خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏 1403/12/05 | 18:17 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 ازدواجم و سلامتی و طهور امام زمان اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 برای منم دعا کنبه حق زهرای پهلو شکسته دیگه نامردی نبینمبه حضرت زهرا سپردم کسایی که آزار و اذیتم کردن ... اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 قبول باشه براتون دعاکردم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 قبول باشه واسه منم دعا کن سمیرا اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 ازدواجم و سلامتی و طهور امام زمان اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
barones عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 8787 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾به نام خداوند بخشنده و مهربان (۱)الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ال ... مرسی مهربونم خوشی نصیب قلب پاکتون♥ 💚🤍💚🤍💚
خدانگهدار عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 1094 اول گوشیتوبزارکناربعد برای همه ی افرادنی نی سایت دعاکن بدبخت هول پلشت به من درخواست نده 🤮
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 اول گوشیتوبزارکناربعد برای همه ی افرادنی نی سایت دعاکن جان؟ خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 اول گوشیتوبزارکناربعد برای همه ی افرادنی نی سایت دعاکن با گوشی دعا کردن قبول نیست اونوقت خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
alma2aaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 13735 اول گوشیتوبزارکناربعد برای همه ی افرادنی نی سایت دعاکن شمام دعا کردم قبل از تایپ کردن عزیزم فکر کنی فکررررررر خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏