2777
2789
عنوان

زن بابام ناهار نزاشته اومدم دیدم لوبیا گرم کردن خوردن بدون برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 173340 بازدید | 2714 پست
غلط کرده

خودتو ناراحت نکن تنها کسب که از پسش بر میاد پدرته 

ببین از اول چه عهدی کردن باهاش اگر پدرت ازش بخواد انجام میده 

اگر فقط برا برطرف کردن میل جنسی بوده که هیچ 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چند یالشه؟از بابات خیلی کم سن تره؟

۴۷ سالشه

نه ۴ یا ۵ سالی فکر کنم کوچیکتره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون مثلا ازدواج کرده که رفاه داشته باشه پیش خودش میگه بچه های اقا به من ربطی ندارهچی بگم والا

وقتی با مرد بچه دار ازدواج کرده و میدونه دختر مجرد اونم مدرسه ای داره بنظرم باید فکر اینجاشو میکرد 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وا یعنی چی غذا پختن وظیفش نیست.پس مردک بی غیرت لولوی سر خرمن گرفته اورده توی خونه؟؟

وظیفه از دید عرف با قانون فرق داره

این خانم هم حقوقش بلده زیر بار کار زور نرفته 

البته زور از دید خودش

چه میدونم والا اینم حرف مضخرفیه که فمینیستای بی عقل کردن توی مخ زنان خانه دار.والا نمی دونم مرده برا ...

چه با افتخارم میگن وظیفه زن فقط تمکین عام و خاصه😐در واقع خودشونو فقط برده جنسی میبینن.یه ادم که حق نداره پاشو از خونه بزاره بیرون بی اجازه و لزومی هم نداره کاری کنه فقط حاضر باشه برا رو تخت رفتن.اوج توهین به شعور یک انسان به عنوان زن.هر کسی مسئولت و وظایفی داره در قبال خودش و خانوادش که باید انجام بده

وقتی باباش رفته خواستگاریش حتما بهش گفته دخترم با منه پس وظیفشه غذا به اونم بده هی نگید وظیفش نیست و ...

بخدا وقتی ازدواج میکرد میگفت من میام کلفتی کنم فقط 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چ حرف مسخره ای یعنی شما رو فقط برای نیاز جنسی گرفتن؟؟اونم با صیغه حل میشده که

عزیزم این حرف شماهس که . من میگم مگه زن رو فقط برايه نیازجنسی میگیرن که وظیفه دیگه ای نداره. شما میگی کارخونه وظیفش نیس یعنی فقط وظیفش برطرف کردن نیاز شوهرشه 

زنی که رحم به یه بچه یردبستانی نکنه و یه غذا واسش درست نکنه و بگه وظیفه ی من نیست باید به انسانیت و ...

خانم محترم حرف شما چه ارتباطی ب فیلر و..... داشت؟ چرا یاد گرفتین هرجا زورتون نچربید دست بندازین ب عمل زیبایی؟ التماس# فکر

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عزیزم این هیچ روزی درست نمیکنه یکروز درست نکنه میگیم حوصله نداشت روز بعد میگیم خب حالش خوب نبودهدیگه ...

زندگی خودشه حتما پدرت راضی هست انتظار داری از بچه های همسرش اجازه بگیره یا بمونه ب خواهر چهارده ساله شما سرویس بده ؟ بچه که نیستید بخواد تر و خشکتون کنه اهل اشپزی نیست شماها بزرگین درست کنید

چرا سختشه یا نه بخاطر پولشه؟

سختشه.  یکمم خسیسه بلاخره یه بخور و نمیری دارن دلش نمیاد

دلش نمیاد مو رنگ کنه. ارایشگاه اصلاح بره لباس بخره بیرون رفتنی با خودش اب میبره نون میبره بار میکنه که حالا اگر یه موقع گشنه شد نخره

زن دوم گرفتن همش دردسره بخدا . والا آدم زن میگه ب آرامش برسه دردسرش دوبرابر میشه. داداش من ازدواج دو ...

دقیقا زن باید بدونه مردی که بچه دارههزار تا مشکل تو زندگی براش پیش میاد اگه دل بزرگی داره میتونه مثل مادر باشه برای بچه های اون آقا که ۹۰ درصد نمیتونن بسم الله وگرنه تا آخر عمر بیشوهر بمونه یا با مرد بی بچه ازدواج کنه