2821
2789
اخه نمیشه درست احیاها افتادههر کسی هم بخواد پهن کن احیاها شهادت میگذره پهن میکننالبته مونده به اعت ...

فکرکنم 20ماه رمضان میشه 1فروردین مامیندازیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت برای کدوم شهر هستی؟

تهران 

عزیزم‌جاهای گردش و تفریحی داره ولی اونطوری نیست ک بیای کل عید بمونی  مثلا در تعطیلات وسط سال هم همجاشو میتونی بیای بگردی 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

تهران عزیزم‌جاهای گردش و تفریحی داره ولی اونطوری نیست ک بیای کل عید بمونی مثلا در تعطیلات وسط سال ه ...

من خودم بچه تهرانم میخواستم بدونم شما که میگی تهران هیچ جای گردش نداره خودت مال کدوم شهری... تهران هم فضای سبز و جنگل و پارکهای طبیعی و مصنوعی واسه گشتن و تفریح داره و هم مراکز تفریحی هم کلی مراکز تاریخی داره... چرا میگی تهران جایی نداره... مگه بقیه شهرها چی دارن؟؟

مثلاً کجاها؟

ما خودمون هر روز یه برنامه میریختیم برای گشتن تهران،پارک سرخه حصار،جمشدیه،چیتگر و....

موزه جواهرات ،کاخ نیاوران ،سعد آباد 

اراضی عباس آباد 

تلکه کابین توچال 

تازه یه آبگرم داره یکی دوساعت فاصله داره تا تهران 

از اونم کرج جاده چالوس کردان آتشگاه 

دلم میخوادیابیشتر تاجیکستان امانمیشه احتمالابریم سمت ایلام بوشهرولرستان

توام مثل من از فرهنگ تاجیکستان و ارمنستان خوشت میاد؟ 

من فکر میکنم به قدیمای ایران شباهت دارن🥲

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند