اخه نمیشه درست احیاها افتادههر کسی هم بخواد پهن کن احیاها شهادت میگذره پهن میکننالبته مونده به اعت ...
فکرکنم 20ماه رمضان میشه 1فروردین مامیندازیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تهران عزیزمجاهای گردش و تفریحی داره ولی اونطوری نیست ک بیای کل عید بمونی مثلا در تعطیلات وسط سال ه ...
من خودم بچه تهرانم میخواستم بدونم شما که میگی تهران هیچ جای گردش نداره خودت مال کدوم شهری... تهران هم فضای سبز و جنگل و پارکهای طبیعی و مصنوعی واسه گشتن و تفریح داره و هم مراکز تفریحی هم کلی مراکز تاریخی داره... چرا میگی تهران جایی نداره... مگه بقیه شهرها چی دارن؟؟