2821
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 25 پست
فقط یه درس نگاه میکردین؟الان کدوم دانشگاهین؟ ورودی چندین؟از پایه چندم نگاه میکردین؟حالا تدریس خیراند ...

بله فقط برا زیست ماز بود

نباید بگم ولی خب بهشتی

۴۰۳

سال آخر می دیدم ( پشت کنکوری بودم )

تدریسشون که حرف نداره، بله زیست شناسی

امام رضا (ع)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله فقط برا زیست ماز بودنباید بگم ولی خب بهشتی۴۰۳سال آخر می دیدم ( پشت کنکوری بودم )تدریسشون که حرف ...

چرا نباید بگین؟

واقعااااا؟؟ پزشکی؟

مبارکهههه 

فرهمندنیا رو هم دیدین؟

من تازه شروع کردم فرهمندیا نگاه میکنم تغییر بدم برم خیراندیش؟😂

من دهمم ولی تا الان میتونم بگم واقعا صفرم تازه از اسفند شروع کردم فقط دیدن فیلمای اموزشیا 

توروخدا رازهای موفقیتتون رو به منم بگین🫠

توروخداااا 

چرا نباید بگین؟واقعااااا؟؟ پزشکی؟مبارکهههه فرهمندنیا رو هم دیدین؟من تازه شروع کردم فرهمندیا نگاه میک ...

چون اینجا مجازیه و گفتن همه چیز زیاد جالب نیست

نه دندون

مرسی ازت

اره تدریس جفتشون رو دیدم که هم دکتر فرزام هست هم هم پوریا خیراندیش

ولی فیلمای الانشون جدا جدا تدریس دارن که بنظرم دکتر فرهمندنیا بهترن

امسال دهمی؟

فقط متن کتابتو بلد باش

برو پی عشق و حالت تا تابستون یازدهمت

امام رضا (ع)

چون اینجا مجازیه و گفتن همه چیز زیاد جالب نیستنه دندونمرسی ازتاره تدریس جفتشون رو دیدم که هم دکتر فر ...

داری ارزوی منو زندگی میکنی

واقعا ارزومه بهشتی دندون 

البته ارزوی همه ست فکر کنم😅

ولی کاش خدا کمک کنه منم بتونم..

میتونم رتبه دوتا کنکورتونم بدونم البته اگه دوستندارین نگین

و اینکه یعنی چی تا یازدهم عشق و حال؟ اخه الان خیلیا از الان یجوری میخونن که.. البته من صفره صفرم تازه از اسفند شروع کردم اصن درس نمیخوندم من .. فقط دی شب امتحانی در حدی که پاس بشم خوندم ولی از این به بعد اگه خدا کمکم کنه میخوام دیگه واقعا بخونم 

توروخدا بیشتر راهنماییم کنین

البته ببخشید زیاد حرف زدم

داری ارزوی منو زندگی میکنیواقعا ارزومه بهشتی دندون البته ارزوی همه ست فکر کنم😅ولی کاش خدا کمک کنه م ...

اره خب اگه واقعا بخوای مطمئنا میتونی

۱۴۰۰[50 هزار]

۱۴۰۱[۱۲ هزار]

۱۴۰۲[۴ هزار]

۱۴۰۳ هم که با رتبه ۳۰۰ قبول شدم

بهترین کار اینه که شما تو نمرات کلاسی و مدرستون خوب باشید  و نهایت روزی ۱۰ تا ۲۰ تست برا هر درس بزنید بقیه وقتت هم تفریح کن که ایشالا به موقعش هر روزتو باید بخونی چون از تابستون دوازدهم از دهم شروع میکنن دوباره بتدریس و یادآوری درس ها پس از الان لزومی نداره بفکر کنکور باشی 

امام رضا (ع)

اره خب اگه واقعا بخوای مطمئنا میتونی۱۴۰۰[50 هزار]۱۴۰۱[۱۲ هزار]۱۴۰۲[۴ هزار]۱۴۰۳ هم که با رتبه ۳۰۰ قبو ...

اگه برمیگشتین عقب چه کارایی رو میکردین و چه کارایی رو نمیکردین که بتونین همون اول قبول بشین؟ چه چیزی باعث شد شما اینهمه تغییر کنین؟ 

اگه برمیگشتین عقب چه کارایی رو میکردین و چه کارایی رو نمیکردین که بتونین همون اول قبول بشین؟ چه چیزی ...

بهمن سال یازدهم و کل دوازدهمم اوج کرونا بود و شرایط منم بهم خورد که کلا اوضاع خوبی نداشتم که وقتی اولین کنکورمو دادم تازه بیدار شدمو فهمیدم فضای کنکور از چه قراره

یعنی واقعا سال اول هیچی نخوندم

سال بعدش هم درگیر یه رابطه اشتباهی شدم با اینکه میخوندم ولی خب نرسیدم سال بعدشم بدشانسی آوردم سر امتحانات نهایی

در آخر شهریور امسال بود با هر بدبختی که بود قبول شدم

یه نکته کلی اینه که تست هر چه قدر بزنی کمه باید دستت انقد راه بیوفته همون لحظه تستارو میبینی حل کنی تو ذهنت

پس تست زیاد باید بزنی

امام رضا (ع)

نمیشه از طریق دیگه مثل دعا کردن اینا جبران کنم؟و اینکه اخه نگاه کردن من یا نکردم من برای اون شخث فرق ...

عزیزم موردی نداره .

اول اینکه اونا به اندازه کافی سود میبرن از کلاسها .دوما خودشونم خبر دارن ک فیلما پخش میشه