2777
2789

عاقبت رو بخیر کنه 

مثلا میگن چ زندگی هایی ک اولش با به به و چه چه شروع شد و اخرش به خاری رسید 

و چ زندگی هایی ک زن یا مرد سختی کشیدن و اخرش قشنگ شد و دم اخریا ک پیر شده بودن و ناتوان آبروشون نرف

شما اعتقاد دارید به این صحبت؟؟

چ کاری میکنید برا عاقبت بخیریتون؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد دیدم اطرافم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
زندگیو گره بزن به اهل بیت مخصوصا ایام محرم زیارت عاشورا نذری دادن دیگه اعتقاد به امام زمان و...

درسته کیمیا جون 

من خودم الان ۷ ماهه مداومت کردم به زیارت عاشورا و اگر توفیق باشه تا اخر عمر میخونم 

اهل بیت راه نجاتن

کلا زندگی خیلی بالا پایین داره . اصصصلا قابل پیش بینی نیست .

من ک بشدت ایمان اوردم به کارما 

واقعا وقتی مورد ظلمم خیلی به خدا اعتقاد دارم و نمینالم زیاد ولی اگ خودم کاری کنم خیلی میترسم 

چون خدا انتقام تک تک بنده ها رو بدجوری میگیره 

چرا منم خیلیا دیدم ک از تول تا اخر بدبختی کشیدن ولی بازم ندیدم خدا بد کنه باهاشون این مردم بد کردن ب ...

دیگه نظر منه با این روزای جامعه کی وضعش از بد به خوب میشه یه ذره منطقی فک کنید هر روز دلار میره بالا

دیگه نظر منه با این روزای جامعه کی وضعش از بد به خوب میشه یه ذره منطقی فک کنید هر روز دلار میره بالا

اخه همه چی پول نیس 

پول فقط ایرادات رو پنهان میکنه 

بخدا آرامش مهمتره البته از نظر من 

کلا نظرات متفاوته و احترام میذارم به نظرت

درسته کیمیا جون من خودم الان ۷ ماهه مداومت کردم به زیارت عاشورا و اگر توفیق باشه تا اخر عمر میخونم ا ...

ای وای قربونت بشم‌من😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ممنونم بابت انرژی مثبتت منم ان شاءالله 

والا مادر من همش میگفت عاقبتت بخیر بشه، والا فعلا که نزدک چهل سالمه پوستم کنده شده،از بچگی بی پدر و بعدم بی مادر بزرگ شدم  خیلی سختی دیدم   حرف شنیدم ، خسته شدم واقعا ،همش فکر اینده ام که چی میشه ،محتاج کسی نشم ،زیر دست کسی نیفتم