2777
2789
من فقط وتر و شفق میخونم ۱۰ دقیقه میشه سر جمع

لطفا و خواهشا و تو رو خدا به اسم کاربریم هر کی نماز شب خونه دعا کن من و آجیم به جمیع حاجاتمون برسیم 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من نزدیک نماز صبح میخونم،خیلی احساس سبکی میکنم،حس میکنم از دنیا و بدیهاش منو میکَنه

لطفا و خواهشا و تو رو خدا به اسم کاربریم  هر کی نماز شب خونه دعا کن من و آجیم به جمیع حاجاتمون برسیم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مومن وشهید؟ اموات رو هم میشه گفت مثل پدر و مادر و پدر بزرگ و مادربزرگ من وقتی میخونم مثلاً یکی ا ...

لطفا و خواهشا و تو رو خدا به اسم کاربریم  هر کی نماز شب خونه دعا کن من و آجیم به جمیع حاجاتمون برسیم 😭

اون. موقع شب که همه خوابن و فقط تویی و خدای خودت، خیلی حس خوبی داره که محاله توی روز بشه تجربش کرد.. ...

تو قنوت اسم چهل تا شهید فقط هم فامیلشون رو میگم مثلا الهم اغفر محمدی

حتما باید نزدیک نماز صبح باشه؟

نه اوقات شرعی شهری که هستی رو ببین الان تهران رو امشب زده ۲۳:۳۷ دقیقه شروع میشه   تا اذان صبح حتی اگر نتونی شب بخونی میتونی تو روز هم بخونی قضارو فضیلتش نزدیک اذان صبحه ولی خب نتونستی اینجوری که گفتم هم میشه خوند سخت نگیر نماز مستحبیه

نه اوقات شرعی شهری که هستی رو ببین الان تهران رو امشب زده ۲۳:۳۷ دقیقه شروع میشه تا اذان صبح حتی اگ ...

ممنونمم 

گفتم ایندفعه کامل و با رعایت بخونم 

شاید حاجت گرفتم 

لطفا و خواهشا و تو رو خدا به اسم کاربریم هر کی نماز شب خونه دعا کن من و آجیم به جمیع حاجاتمون برسیم ...

الهی حاجتروا بشین دوست عزیز

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما