2777
2789
تاپیک هات برای کیه😂

کاربری دست دونفره عزیزم یه کاربری ترکیده ی طفلک😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اها😂😂

از من بیشتر اینجاست تاپیکا بیشتر برا اونه من زیاد نمیام

امضامم زدم 

نیس خیلی اینجا دنبال مچ گیرین😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگه نو باشن سال بعدی هم استفاده میکنم اگه رنگ و روشون بره یا دوستشون نداشته باشم میندازم دور

من با گرفتن لباس خونگی حال دلم خوب میشه لباسای رنگی رنگی تو خونه بپوشم🤭💖برعکس لباس بیرون برام مهم‌نیست

تیکت سنگین بود😞😂

وای بخدا منظورم شما نبودی😂😂😂یبار یکی دیگه انگار مجرم خفت کرده بود😂😂

میخوام دوتا ساحلی بلند بگیرم برای وقتایی که مهمون میاد😁

ساحلیا هم بی نظیرن

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

آره بعضیا انگار دنبال دعوان😂

😘😘😘