2777
2789

هیچکدوم پارسا پیروزفر😎

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان 

اینجا به ما هیچ اهمیتی نمیدن لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم ۳ روز چیزی نیس کسی تاپیک نزنه

در اعتراض به اینکه نمیتونیم عکس بزاریم نمیشه لینک گذاشت 

قسمت ریپلای و ویرایش هم مشکل داره تازه از تبلیغات صرف نظر کنیم حذف تاپیک هم نداریم

رسما اینجا مارو یه مشت گوسفند فرض کردن از فعالیت ما پول درمیارن و به ما هیچ اهمیتی نمیدن

این متن رو کپی کنید و این تاپیک رو تکرار کنید و دیگه هیچکس ۳ روز یعنی تا تاریخ ۸ اسفند تاپیک نزنه فعالیت نکنه شاید مدیر سایت یه فکری کنه

این متن رو کپی کنید و به کاربرا اعلام کنید

تاپیکـزدنـممنوع#  

شهاب بنظرم داره کاسته میشه ازشاما بین ۳٠ تا ۴۵ عالی بودالان فقط میتونم بگم اقا حامد بهداد:)))

اما شهابببب اصن ی جوره دیگ جذابه

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙