2777
2789

صبوته نخوردم ، قهرم با همسر محترم بیشعور نمیدونم ناهر چیکار کتم صبح دعوامون شد منم گرفتم تا الن خوابیدم

اگر دیدی بچه ات گریه می کنه، وقت خودت رابرای ساکت کردنش تلف نکن،.. به کبوتری یا تکه ابری درآسمان اشاره کن، تابه آن بنگرد.. چون فیزیولوژی انسان برای گریه، نگاه به پایین کردن هست.

من یک تازه عروس بیکار و بی عار هسدم😑😑امروز از صبح زود خوابم نبرد تو نی نی سایتم تا الان خونم تمیزع درسامم خوندم شامم قرار نیست بپزم پس از روی تخت ب روی مبل نقل مکان خواهم کرد و ادامه ی روز خود را در انجا خواهم گذراند😂😂البته نا گفته نماند ک از جای خود برخیزیدم و ماشین لباسشویی را روشن کردندی

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شب مهمون دارم برنج پاک کردم لوبیا همینطور .نهار پختم بعد ظهر تمیزکاری و شام

به امید روزی که امضامو تغییر بدم که بالاخره منم آدم شدم مهربون شدم.برام یه صلوات بفرست خواهش میکنم
صبوته نخوردم ، قهرم با همسر محترم بیشعور نمیدونم ناهر چیکار کتم صبح دعوامون شد منم گرفتم تا الن خواب ...

بخواب عزیزم راحت باش

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
صبوته نخوردم ، قهرم با همسر محترم بیشعور نمیدونم ناهر چیکار کتم صبح دعوامون شد منم گرفتم تا الن خواب ...

پاشو یه غذای توپ اندازه ی خودت درست کن 

به امید روزی که امضامو تغییر بدم که بالاخره منم آدم شدم مهربون شدم.برام یه صلوات بفرست خواهش میکنم