2777
2789
چرا نباید مقایسه کنن؟

بله نباید مقایسه کنن..

خب حتما ثروت و رفاه و جایگاه اجتماعی شما از اونا و جنیفر لوپز و کایلی جنر بیشتره نمیدونم دیگه چی باید بگم واقعا دیگه😂

پیرینسس🎀🤍

تنتون سلامت منم شوهرم بااینکه ۴۸سالشه چون ورزشکاره ماشالله همهههه چیزش رو فرمه بادختربزرگم میره بیرو ...

مانشاالله به همتون

والا اینا که اینجور میگن درک درست از سبک زندگی و شاد زیستن ندارن

درسته که علایق آدم ۴۰ساله با ۳۰ساله فرق میکنه و انسان پا تو سن میذاره تغییر میکنه اما میتونه شاد زندگی کنه

خداشاهده مادرشوهر من با نوه هاش پارک شهربازی استخر و و تفریح میره کمم نمیاره خیلی پایه هست

امت طفلی مادرم با اینکه از مادرشوهرم جوونتر حوصله یه بازی ساده یا حتی فیلم نگاه کردن دورهم نداره چون مادرم شخصیتش اینجوریه و جالبه مادرم خیلی زود زیر۱۸سال بچه دار شده و فاصله سنی با ما کمه اما هرچی میریم دنبالش بیا بریم بیرون میگه حوصله ندارم

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کسی ربطی نداره وقتی آزمایشات و سونوگرافی ها اوکی باشه و زن قابلیت بارداری داراوقتی سبک زندگی سالم ...

واقعانمیدونم چرایه عده توزندگی زن شوهرنظربیجامیدن من دختر داییم ۴۴سالگی بچه سومشو اورد اونم چه دختری ثپلی سفید چشم رنگی بور

https://daigo.ir/secret/41700181532

من ۳۵ سالگی دخترم به دنیا اومد الان نزدیک ۴ سالشه. من ۳۹ سالمه واقعا احساس میکنم حوصلم نسبت به دهه ۲۰ و اوایل ۳۰ کم شده. یعنی دروغ نمیگن که بهترین سن بارداری بین ۲۵ تا ۳۰ هست. من ارشدم گرفتم ۱۰ سال کار کردم و بعد بچه دار شدم درسته که از نظر کاری و اجتماعی پیشرفت کردم ولی حوصله و توانی که تو دهه ۲۰ داشتم ندارم. الان هم که به خاطر بچه از کار استعفا دادم و خونه نشین شدم. کلا پیشنهادم اینه که تو هر سنی ازدواج میکنید بارداری رو به تعویق نندازید بهترین سن بارداری بین ۲۵ تا ۳۰ سال هست. حوصلتون بیشتره و اگر بچه دوم هم بخواین امکانش هست. 

مامانم چهل سالش بود داداشم ناخواسته باردار شد سال بعدش من باردار شدم الان پسرم و داداشم مثه سگ و گربه گیج همن آبشون تو یه جوب نمیره 🥴

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
به سلامتی عزیزمچه جالب همسن و سال هستیم با شرایط مشابه منم سومی رو باردار بودم ولی قلبش از کار افتاد ...

عزیزم خدا حفظتون کنه

اشکال نداره 

من اطرافم دیدم بعد از سقط سریع باردار شدن و بسلامتی خوب پیش رفتن

و این هم بازم هیچ ربطی به سن نداره

ممکنه تو بارداری بک خانوم۲۰ساله هم اتفاق بیفته

به حق حضرت زهرا بهترین ها براتون رقم بخوره

من با پدرم ۵۰ سال اختلاف سن داشتم هیچ وقت هیچ حس بدی نداشتم اینقدر باشعور و باشخصیت و انسان بودن و ت ...

پسرتون چند سالشه؟ منم دقیقا ۴۰ سالمه و یه دختر ۴ ، ۵ ساله دارم. موندم دومی رو بیارم یا نه

من ۳۳ هستم ی بچه ۶ و ۴ سال دارم

هم حوصلم کمه 

هم میترسم بعدن از نیاوردن پشیمون بشم 

شوهرم التماس میکنه یکی دیگه بیاریم منتهی خودم قبول نمیکنم

شوهرم ادم خودجوشی نیست باید بگم بکن نکن

اگه بگم انجام میده 

برعکس خودم ادم  خود جوشی هستم.

بله نباید مقایسه کنن..خب حتما ثروت و رفاه و جایگاه اجتماعی شما از اونا و جنیفر لوپز و کایلی جنر بیشت ...

واقعا فکر میکنید  برای بزرگ کردن یه بچه سالم و صالح به اون همه ثروت و شهرت و جایگاه اجتماعی نیازه؟؟؟ 

تا حد لزوم از نظر مالی میتونم بچه هام و تامین کنم و قطعا بیشتر از جنیفر میتونم براش وقت بذارم

مشخصه خیلی کوته فکری

واقعانمیدونم چرایه عده توزندگی زن شوهرنظربیجامیدن من دختر داییم ۴۴سالگی بچه سومشو اورد اونم چه دختری ...

الان امضات و دیدم ماشاالله ۷تا فرزند داری؟ خدا حفظتون کنه

ما هم ۴تا خواهر و ۳تا برادریم

چی رو ثابت کرده!؟اتفاقا چند وقت پیش پایان نامه ای رو دیدم تو همین مورد(من فقط صفحه اولش رو تو سایت د ...

دوست عزیز به مقالات معتبر مراجعه کنید 

در سنین بالا امکان تقسیمات نادرست میوز و میتوز بسیار بالا هست! !

دقیقا بنظرم کار درستی نیست بچه فقد افسرده میشه وقتی میبینه پدرمادرش زیاد جوون نیستن

دقیقا معمولا این دسته از بچه ها که از مامان سن دار متولد میشن، بیشتر از سایرین ترس از از دست دادن مادر دارند.این استرس رو خواه ناخواه حمل میکنند. چون به هر حال ادمیزاد به خصوص تو ایران، خانم هامون خیلیی عده کمی هستند که بالای 90 عمر کنند،. از یک سنی به بعدم که کلا نمیتونند کارهای شخصی خودشون رو خودشون انجام بدن و کلی داستان...