ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
اول باید بدونی کە کورد کجای کرمانشاهه چون ما تو کرمانشاه طایفە ها دین و مذهب ها و گویش های متفاوت از ملت کورد رو داریم کە فرق هایی با هم دارن مثلا کورد لک یا کورد جاف یا کورد قلخانی یا کورد کلهور یا کورد هورامی و....
من کرمانشاهیم پسر کورد نصفشون خوبن نصف بی وفا نامردن بی عاطفه عصبی جنگجو مخصوصا اگه لک بیستون باشن
مگه بیستون لک داره
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
من خودم کوردم . رسم خیلی از کارا رو ندارن مث یلدا و عیدی و فلان . کمی تندخو و بسیار متعصب رو زن هستن . مرد سالاری بسیار زیاده . اما در کنارش خوبی های بسیار زیادی هم دارن مردهای کورد . خوش برخورد و مهمون نوازن . اهل مسافرت و تفریح زیادن . به زن و زندگی وفادارن . زرنگ و کاری هستن . دلسوز و مهربونن
پس همسایه ما با وجود یه زن و دو تا بچه رفت یه زن دیگه گرفت و خودش و خانوادش کلا در حال جادو گرفتن و ...
خودمم کورد کرمانشاهم ولی خب این موارد تو تموم ملت ها کشور ها و شهر ها و قارە ها وجود دارن اصلا تو یە خانوادە هم شخصیت و رفتار همە با هم یکسان نیست چە برسە بە یە ملیت