2777
2789
عنوان

نظر در مورد ازدواج با پسر کورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 93 پست

در مورد کرمانشاه منفیه

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید بدونی کە کورد کجای کرمانشاهه چون ما تو کرمانشاه طایفە ها دین و مذهب ها و گویش های متفاوت از ملت کورد رو داریم کە فرق هایی با هم دارن مثلا کورد لک یا کورد جاف یا کورد قلخانی یا کورد کلهور یا کورد هورامی و....

خب دیگه شما ام نباید در تاپیک که واسه راهنمایی زده میشه اونم ازدواج و حق الناس توشه اغراق کنید و بگ ...

حق الناس؟

این خانم که نمیاد با نظر من و شما ازدواج کنه 

بهشون چی بگم بگم همه از دم بد هستند اینجور خوبه اینجور دیگه حق الناس شما نیست

اهوم یکم بهتر شد برام فکر کردم من این فکرو دارم یه چیزای بی اهمیت برای من نقطه ضعفه براش.ما چندماهه ...

چه چیزایی مثلاً؟؟

ببین ازدواج یه قرارداده این قرارداد شوخی بردار نیست خیلی خیلی دقت کن.

مثلاً یکی از چیزایی که هست روابط سفت و سخت فامیلیشون هست در صورتی خانواده ی مادری من که فارسن به اندازه و سنجیده رفت و آمد می کنن با فامیلاشون.

و خیلی چیزای دیگه...

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من کرمانشاهیم پسر کورد نصفشون خوبن نصف بی وفا نامردن بی عاطفه عصبی جنگجو مخصوصا اگه لک بیستون باشن

مگه بیستون لک داره

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

زیاد وفا ندارن خیلی شنیدم

علاوه بر شنیدن ما دیدیم 

من خودم کوردم . رسم خیلی از کارا رو ندارن مث یلدا و عیدی و فلان . کمی تندخو و بسیار متعصب رو زن هستن . مرد سالاری بسیار زیاده . اما در کنارش خوبی های بسیار زیادی هم دارن مردهای کورد . خوش برخورد و مهمون نوازن . اهل مسافرت و تفریح زیادن . به زن و زندگی وفادارن . زرنگ و کاری هستن . دلسوز و مهربونن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

پس همسایه ما با وجود یه زن و دو تا بچه رفت یه زن دیگه گرفت و خودش و خانوادش کلا در حال جادو گرفتن و ...

خودمم کورد کرمانشاهم ولی خب این موارد تو تموم ملت ها کشور ها و شهر ها و قارە ها وجود دارن اصلا تو یە خانوادە هم شخصیت و رفتار همە با هم یکسان نیست چە برسە بە یە ملیت

کرمانشاه سنندج

دلم برا لاچو گفتناشون تنگیده🤧

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅