هیچهیچهیچ مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13011 عنوان حس ششم بیا | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 129 پست اونکه پیام داد اشناست ؟از کجا پیدا کزدع بود 1403/12/03 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahraahmadi عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 5856 نه اشنا نیست بهش میرسم، گریش ماله من بوده، عاشقمه?
nazaninzahraahmadi عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 5856 اره از طریق یکی از آشناها بهش میرسم، گریش ماله من بوده، عاشقمه?
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13011 بعد عید عزیزم با اقایی ک ن داره ارتباط نمیگیرم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25223 بهش میرسم، گریش ماله من بوده، عاشقمه? خودت شنیدم حس ششمی اره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 8284 اره عزیزم خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟ کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
nazaninzahraahmadi عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 5856 خودت شنیدم حس ششمی اره؟ هستم ولی حسه احساساتم نمیذاره برا خودمو بگم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25223 هستم ولی حسه احساساتم نمیذاره برا خودمو بگم میشه بگین حس ابوالفصل چیه؟میادجلو؟حس اون بیشتره یامن؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13011 قربونت گلم 😘😘 عزیزم اینم بگی با اقایی ک اول اسمش ن هست وخیلی پیش دیدمش ارتباط میگیرم ؟ یا فراموشش کنم