سلام چند روز پیش از همسرم خواستم گوشیشو بده به من تا از دوقلوهامون فیلم بگیرم آخه دوربین گوشیش خوبه ازش گرفتم فیلمو گرفتم خواستم تو واتساب واسه خودم بفرستم که رفتم پایین تر تو پیاماش ی عکس پروفایل فیک دختر دیدم رفتم توش دیدم همسرم در پاسخ به وضعیتش نوشته تولدت مبارک به همه خواسته هات برسی دختر اونم جواب داده بود ممنونم عکس ی گلم گذاشته بود دیگه هیچی چند روزه تو فکرم آخه همسرم آدمی که اهل دختر و زن بازی نیست شایدم تو ظاهر این جوریه نمیدونم شما بودین چیکار میکردین
مگه با خر جماعت طرفه (البته دور از جونت)یه کاسه ای زیر نیم کاسش هست یعنی چی پاک کردمبگو اگه آدم درست ...
علی و فاطمه اره خواستم ازش نداد شمارشو منم یهو تو واتساب دیدم نگاه کردم در پاسخ به وضعیتش جواب داده بود تولدت مبارک به همه خواسته هات برسی دختر اونم گفته بود ممنونم ی گل گذاشته بود همین دوتا پیام
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.