2789
عنوان

دکتری…

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 34 پست
تو رشته‌ی خودم 40 واحده ۳سال ببین رشته‌ت چیه سرچ کن میاره

علوم ازمایشگاهی

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دانشجو دکترام واقعا پشیمونم چون تمام وقت باید باشی منم باردارم و بی حوصله و هزار درد نمیرسممممم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تجربه شخصی و تجربه ی نزدیک ترین افراد زندگیمو میگمتا وقتی که به درامد معقول نرسم دنبال دکترا نمیرم

اونموقع دیگه حس درس نیست من استخدام آپ شدم البته حقوقش ناچیز و ازدواج و بعدم بچه . دیگه دکتری موند که موند کلی کتاب جزوه گرفته بودم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

منم دانشجو دکترام واقعا پشیمونم چون تمام وقت باید باشی منم باردارم و بی حوصله و هزار درد نمیرسممممم

دولتی یا آزاد ‍؟

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

دولتی یا آزاد ‍؟

دولتی وزارت بهداشت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آخی تو بارداری که خیلی سخته🥲اشکال نداره مامان میشی بچه‌ت پوزتو میده پیش دوستاش😍

آخی تو بارداری که خیلی سخته🥲اشکال نداره مامان میشی بچه‌ت پوزتو میده پیش دوستاش😍

مرسی عزیزم اره واقعا خیلییی سختمه الان مدتهاس درگیر بیان مسئله هستم هم اعصابم نمیکشه هم خوابم میاد

از چت جی‌پی‌تی کمک بگیر خیلی خوبه

از کجا دانلودش کنم چطوریه بلد نیستم

آپ دیگه اجازه ادامه تحصیل بهتون نمیدن؟

میده خودم وقت نمیکنم با بچه داری

هوش مصنوعیه می‌تونی هر سوالی داری ازش بپرسی فقط فی‌لتره از گوگل پلی یا اپ استورChatGPT

میدونم اسم اپه یا تو تل ایناس