2777
2789
عنوان

چرا بعضی خواستگارا دنبال

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 108 پست
به قول یه کاربر دیگه پس چه سودی دارید؟ خودتون رو بذارید جای اون دختر خانم به شما چه احتیاجی داره با ...

شماها هدفتون از ازدواج پول هست؟

بعدم به همین شماها بگی اگر مرد تو خونه کار کنه و بچه داری کنه به زن چه احتیاجی داره بهتون بر میخوره!

دائم وظایف خودتونو فراموش میکنید چسبیدین به اینکه پسر وظیفش فلانه پسر وظیفش بهمانه

طرفدارای فیمنیسم درحقیقت همینن دوست دارن مثل مردا رفتار کنن و به این میگن برابری🫠

دقیقا در ابتدا هم فمینیسم توسط مرد ها درست شد برای اینکه رسما خانوم ها رو به بردگی بکشونن به بهانه ی استقلال ولی به نفع آقایون  استقلال یه زن اتفاقا چیز خوبیه اما نه اینطوری که فمینیست ها میگن یک زن و یک مرد هیچ وقت نمیتونن برابر باشن اگه برابر بودن چه نیازی به ازدواج بود ؟ زن و مرد مکمل هم هستن در کنار هم کامل میشن

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بنا بر طبیعت و خلقت باشه که همونطور که مرد نمیتونه بچه به دنیا بیاره جثه ی زن هم توان کار سنگین ...

کی گفت کار سنگین حالا؟ شغل آنلاین، کارمندی، و...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از قدیمم زن باید کارای خونه و بچه داری و شوهر داری کنه و اگررر یه وقت وقت اضافه اورد و شوهر اجازه د ...

اولاکه ماچشمامونوبازمیکنیم به آدمی نریم که کلاهیچی نداره دوماپس مابه مردهامیگیم وظیفشونه بچه بیارن وتربیت کنن وبزرگ کنن ویک شکم هم بزان اگرمیتوننوصبح تاشب هم بشورن وبسابنوآشپزی کنن وحرفهای پدرشوهرومادرشوهروخواهرشوهروکل قوم شوهروکارهای مدرسه بچه هاو..‌.همرومدیریت کنن

سومامن کاری به خانمهایی که هنردارن وازهنرشون درآمدزایی میکنن ندارم خیلی هم خوبه زن استقلال داشته باشه دست مریزادداره شماحرف منونگرفتی عزیزمیگم مردکلاتامین کننده هست ضرورتی نداره زن حتماکارکنه اصلاضرورتی نداره مردهاچه بخوایدوچه نخوایدبرای زنهایی که دوسشون دارن خرج میکنن مردی که زنش کارمیکنه وخودش میخوره ومیخوابه بی غیدته ومردانگی نداره اصلاواسه زنوبچشون خرج میکنن بهشون حس غروردست میده تاحالادیدی بگن خدایاهیچ زنی وشرمنده ی مردشوبچه هاش نکن؟

معشیت به عهده ی سرپرست هست چه بخوایدوچه نخواید

امامیمونه مردی که تمام تلاشش روکرده وچرخه زندگیش نچرخیده دراون صورت بهش حق میدم وزن کمکش کنه دهیچ مشکلی نیست

شماحرف منونخوندی مردهای لایق قضیشون فرق میکنه

کی گفت کار سنگین حالا؟ شغل آنلاین، کارمندی، و...

منظور من این شغلا نیست کشور هایی که دم از فمینیست میزنن رو ببین خانوما چه کارایی رو انجام میدن که برای بدن یه مرد هم سنگین و سخته اینه عاقبت فمنیست 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

دقیقا در ابتدا هم فمینیسم توسط مرد ها درست شد برای اینکه رسما خانوم ها رو به بردگی بکشونن به بهانه ی ...

درست گفتید🌱

متاسفانه خودمونم داریم می بینیم جدیدا به زن به چشم یه برده استثماری نگاه می کنن مخالف مستقل شدن نیستم ولی نبابد روی حقوق زن حساب باز کرد چون به حد کافی تو خونه درگیر بچه داری و خانه داری وهمسرداری هست

فیمنیسم با بی ارزش شمردن این کارای خانما علاوه براینکه نهاد خانواده رو از بین می بره بلکه در واقع برضدزنه

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

شماها هدفتون از ازدواج پول هست؟بعدم به همین شماها بگی اگر مرد تو خونه کار کنه و بچه داری کنه به زن چ ...

شما بگو هدفمون چی باشه؟ چرا هندی میکنید داستانو منطق ازدواج میگه باید تقسیم وظایفی صورت بگیره نمیشه همه کارها رو دوش یه نفر باشه 

پس هدف همچین مرد بیکار بی عاری از ازدواج چیه؟ اینکه بشینه و تماشا کنه خانم همه بار زندگی رو به دوش بکشه؟ بله در زندگی واقعی موارد مادی هم اهمیت داره همون‌طور که برای مردها مهمه 

اولاکه ماچشمامونوبازمیکنیم به آدمی نریم که کلاهیچی نداره دوماپس مابه مردهامیگیم وظیفشونه بچه بیارن و ...

عزیزم همین پسرا ، از دسشویی شستن تو سربازی انقدر دارن فشار میخورن  که یعنی چی ما دوساااااللل دسشویی میشوریم و کف اتاق تی میکشیم بعد یذره عقلشون به کار نمیندازن که زن و مادرشون هر روز دارن اینکار رو تو خونه انجام میدن از ابتدای زندگی تا اخر عمر 

تازه اونا خوبه تو سربازی بابتش پول میگیرن 

زن چی؟

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

شماها هدفتون از ازدواج پول هست؟بعدم به همین شماها بگی اگر مرد تو خونه کار کنه و بچه داری کنه به زن چ ...

حالا نه اینکه شما پولدارین آره ، دخترا بخاطر پول ازدواج میکنن🥴🥴🥴 این شر و ورا از کجا در میارین هرکی نمیدونه فک میکنه چه مال و اموالی دارین ته تهش یه زمین کلنگی تو روستا بهتون میرسه که هرسال سرش با کل خاندانتون دعوا دارین

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اولاکه ماچشمامونوبازمیکنیم به آدمی نریم که کلاهیچی نداره دوماپس مابه مردهامیگیم وظیفشونه بچه بیارن و ...

هووووو

حرف من این بود به خودتون میرسه روشن فکر میشید به مردا که میرسه سنتی فکر میکنید طومار نوشتن نمیخواست

حالا نه اینکه شما پولدارین آره ، دخترا بخاطر پول ازدواج میکنن🥴🥴🥴 این شر و ورا از کجا در میارین هر ...

اول که من پسر نیستم این یک

دوم چشاتو یکم باز کنی میبینی دخترا ملاک  اول ازدواجشون اکثرا شده پول

اول که من پسر نیستم این یکدوم چشاتو یکم باز کنی میبینی دخترا ملاک اول ازدواجشون اکثرا شده پول

لازم نیست چشمام رو باز کنم چون من خودم دخترم و ملاک هامو میدونم 

شما تحت تاثیر جو اینستاگرام قرار گرفتین و هی نظریه چرتو پرت میدین بدون اینکه عواقبش رو بدونین 

منظور من این شغلا نیست کشور هایی که دم از فمینیست میزنن رو ببین خانوما چه کارایی رو انجام میدن که بر ...

خب اشکالش چیه چه ضرری الآن بهشون رسیده؟؟

درضمن فمینیست یعنی کسی که به مکتب فمینیسم باور داره بنابراین در اینجا فمینیست که میگین اشتباهه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7