2777
2789
عنوان

خرید عید کردین❓️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من اخر سال هیچوقت خرید نمیکنماواخر اردیبهشت جنس جدید میارن اون زمان‌میخرم

دوست عزیز سالها پیش بود ک مردم میگفتن موقع عید خرید نمیکنیم چون جنس بنجول میارن الان دیگه مردم هرفصل دارن خرید میکنن و هرروز یه مدل جدید میاد فروشنده ها مجبورن هی مدل جدید شارژ کنن و دیگه کسی بنجول نمیخره...موقع عید جنس میارن بعد عید هم دوباره جنس جدید میارن پس فرقی نمیکنه کی خرید کنی...

همون رو خود آدم بده بدوزه خیلی ارزونتر درمیاد🤦🏻‍♀️من الان حساب کردم خودم میخوام بدم بدوزن با قیمت ...

ولی دوختنی هم اصلا مثل تولیدی بازار نمیشه من هربار دادم بدوزن اصلا راضی نبودم ایست خوبی نداشت برام ولی بازاری هرچی میپوشم بهم میاد اما واقعا گرونه.

خیاط هم از ی طرف تا بدوزه جیگرت در میاد انقد دیر اماده میکنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دوست عزیز سالها پیش بود ک مردم میگفتن موقع عید خرید نمیکنیم چون جنس بنجول میارن الان دیگه مردم هرفصل ...

من توی اف ولنتاین جین وست

لباسای زمستونی سال بعدمو کلن خریدم

جنوب زندگی میکنم 

پس مانتوهای کتی و‌..اینایی که بازار هست بدرد من نمیخوره

مانتو تابستونی برای عیدم دارم

مدلهای جدید خرداد میاد

از دید بنده

اونکه نه به من مربوطه بقیه چی دارن نه به شما😅ولی بگردین هست،نگین نیس

دوست عزیز در رابطه با جواب دوستان ک گفتن بلند بیرون تن دیگران دیدن گفتم نیست بولیزه فقط اومدی جواب بدی ک بگی بله 

لطفا لایک نکنید .سپاس
ولی دوختنی هم اصلا مثل تولیدی بازار نمیشه من هربار دادم بدوزن اصلا راضی نبودم ایست خوبی نداشت برام و ...

ما این خیاط رو میشناسیم پارسالم دادم بهش خیلی خوب و تمیز دوخت همه عاشقش شده بودن🥲

البته امسال میدم زنداییم نمونه کاراشو دیدم مطمئنم ازش

ولی خب اره معمولا خوب درنمیارن باید بدونیم دست کی داریم میدیم

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

ما این خیاط رو میشناسیم پارسالم دادم بهش خیلی خوب و تمیز دوخت همه عاشقش شده بودن🥲البته امسال میدم ز ...

ب سلامتی بپوشی عزیزم😍

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره