2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 50 پست
یه اقلیت خیلییی کمی از آدما ممکنه امکانش باشه واقعا زیر ۱۸ سال ازدواج کنن ولی اتفاقا چون عاقل تر از ...

جالب ابن اقلیت کم همشون تو فامیل ما هستن همین عرکس خالم ۱۴ بودد 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم شما ببر تراپیست با دوستای خوبش مشغولش کن با برادر بزرگترش ببرش بیرون دیگ فکر پسر نیستنن ـ

اصلا ربطی نداره چون محبت پدرانه و محبت برادر خواهری خیلی متفاوته

و من این حرفو قبول ندارم چون دختری که محبت از پدر ندیده دوس پسر  میخواد

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

مگه خودتم نمیخواستی بری خواستگاری یه پسر؟؟؟🤔🤔🤔

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اصلا ربطی نداره چون محبت پدرانه و محبت برادر خواهری خیلی متفاوتهو من این حرفو قبول ندارم چون دختری ک ...

به ی چیزی مشغولش کنن 

ببرش خرید لوارم ارایش بگیر براش 

ببرش مهمونی 

کم کم بخیال جنس مخالف میش عاقل میشه 

کلی راه هست 

حتما ک نباید شوهر داد

دیگه از اون خانواده های سنتی که شب عروسی پشت در اتاق میمونن و خودشون یاد میدن بهش که باید چکار کنه و ...

من تو ۱۲ سالگی ک همچی بلد بودنن😂😂😂

یوقتا مادر ،پدر مقصر نیست ..خود دختر ۱۶ ساله عاشق یکی میشه و دلش ازدواج میخواد ،کم نداشتیم فرارم میکنن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مگه خودتم نمیخواستی بری خواستگاری یه پسر؟؟؟🤔🤔🤔

خاستگاری؟ 

صحبت با خانوادش با خاستگاری فرق میکنه 

ایشون ی جلسه اومدن خاستگاری اولن 

دومن اینکه من سنم زیر ۱۸ نیست 

سومم توافق کردیم باهم حلش کردیمم 

اون دختری که تو شهرای بزرگ تو این سن ازدواج می‌کنه کسی شوهرش نداده پدر خودشو در آورده تو همون سن که شوهر بده خودشو ،اون دختری زوری شوهر میدن که تو روستاهای دور بدون اطلاعات سواد بوده خوانوادشم سنتی بودن اصلا دختر اهمیت نداره براشون یا از طایفه های خیلی قدیمی هستن

یوقتا مادر ،پدر مقصر نیست ..خود دختر ۱۶ ساله عاشق یکی میشه و دلش ازدواج میخواد ،کم نداشتیم فرارم میک ...

خب حداقل صبر کنه سنش بشه بالای ۱۸ عقد کنه تا اون موقع دوست بمونهه 

بهتره از اینه که برن گول یه پسر هول رو بخورن

با احترام دختری که اینقدر ساده هست و هیچ مدیریتی روی احساسات و تمایلات جنسیش نداره که اگه زیر ۱۸ سال ازدواج نکنه گولش میزنن!

این آدم چه طوری میخواد زندگی مشترک با اون همه پیجیدگی رو مدیریت کنه😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿