2777
2789

سلام يه تجربه 

يبار مهمون داشتيم نزديك عروسي 

مهمونمون كه يه خانمي بود با دخترجوان دخترش گردنبند خواهرم برداشته بود نميدونستيم چكاركنيم چون مطمئن نبوديم 

زن همسايمون گفت الكي جلوش بگين گذاشتم تو زيارت هركي برداشته ميگه طلا طلا طلا طلا  اون بيچاره هم ازترسش موقع گشتن يه دفعه خواهرم متوجه شده بود كه انداخته ازدستش تو حموم 

٩٧/٧/٧ قشنگترين هديه رو ازخداي خوبم گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا كدوم شهر رفته مگه؟؟؟ شماره عمت و ك داري ز بزن بگو  كارش دارم فلان چيز و جا گذاشته

عمم جدا شده پیشه باباشه بچش

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
سلام يه تجربه  يبار مهمون داشتيم نزديك عروسي  مهمونمون كه يه خانمي بود با دخترجوان دخترش ...

چی؟ متوجه نشدم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
سلام يه تجربه  يبار مهمون داشتيم نزديك عروسي  مهمونمون كه يه خانمي بود با دخترجوان دخترش ...

خندم گرفت 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

برو بترسونش و با جدیت بهش بگو میدونم اینکارو کردی اگر پس دادی که هیج بین خودمون میمونه اگه نه میرم آگاهی ازت شکایت میکنم پای همه چی هم میایستم  بهش وقت بده تا فردا مطمئن باش اول زیر بار نمیره ولی میاره برات یا پولشو یا خودشو من تجربشو دارم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه