2777
2789
عنوان

کارما🧚🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

ما ۵تا جاری بودیم جاری بزرگم ۲۸ساله عروسشونه من ۱۷سالو....

مادرشوهرم دوتا شونو طلاق داده دوتا جاریه دیگم توی فقر و بدبختی انداخته منم پربغض و دلشگستگی

برادرشوهر کوچکم عزیزدل مادرش با یه خانم مطلقه که از خودش بزرگتر بی حیا پررو دروغگو که بخاطر خیانتش طلاقش دادن فرار کرده

مادرشوهرم ازش خیلی میترسه شده موش پیشش

به نظرت کارماست ما که مطمعنیم کارماست🤭

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

من حس میکنم این کارمای اون کاره ک خدا این بلارو سرش آورده البته ما در جایگاهی نیستیم قضاوت کنیم اما ...

صد در صد عواقب اعمالشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما ۵تا جاری بودیم جاری بزرگم ۲۸ساله عروسشونه من ۱۷سالو....مادرشوهرم دوتا شونو طلاق داده دوتا جاریه د ...

بنظرم اره بلاخره آدما یجایی باید جواب بدیاشونو بدن بنظرم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

صد در صد عواقب اعمالشه

اره من همیشه از اینکه ناخواسته کاری کرده باشم و کارماشو پس میدم میترسم خیلی میترسم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

اره من همیشه از اینکه ناخواسته کاری کرده باشم و کارماشو پس میدم میترسم خیلی میترسم

همین ترست باعث میشه خوب باشی

ایمان بخدا یعنی ترس از غضب خدا

شمام حس می‌کنی این کارماعه کدداره پس میده؟

نمیدونم والا قاضی خداست، اما هیچی هم تو این دنیا بی حساب و کتاب نیست، برگی از درخت بی اراده حق نمیفته، بالاخره دل شکستن تاوان داره و نکته جالب ماجرا اینه که تاوان اخروی اش هنوز مونده تا روز قیامت که رسیدگی بشه بهش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همین ترست باعث میشه خوب باشیایمان بخدا یعنی ترس از غضب خدا

امیدوارم 🥲♥️

نمیدونم والا قاضی خداست، اما هیچی هم تو این دنیا بی حساب و کتاب نیست، برگی از درخت بی اراده حق نمیفت ...

اره درسته ما در جایگاهی نیستیم قضاوت کنیم ایشالله گناه هممونو ببخشه

ممنونم از دعاتانشاءالله عاقبت به خیر بشی، هم این دنیا وهم آخرت

فداتشم عزیزم همچنین ♥️🌺

2790
2778
2791
2779
2792