2821
2789
عنوان

دلنوشته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 41 پست
برای درد ادما ترازویی نیست ک بسنجیم بگیم برای تو و یا برای من سنگین ترهدرد چیزیه ک از درون ادمو بدون ...

من حالم داره به هم میخوره اگه بخاطر مادرم نبودتالان هفت بار مرده بودم

عزیزم هرکسی ی‌مشکلی داره من جدا شدم برگشتم خونه بابام صد رحمت به این مشکلات چیزایی که کشیدم صد برابر ...

عزیزم مننن ۵سالم بود که تویه دخمه زندگی میکردیم جوری که حتی دستشویی رفتن هم سخت بود برامون همه مارومسخره میکردن هیچ کس ماروتحویل نمیگرفت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم هرکسی ی‌مشکلی داره من جدا شدم برگشتم خونه بابام صد رحمت به این مشکلات چیزایی که کشیدم صد برابر ...

عزیزم مننن ۵سالم بود که تویه دخمه زندگی میکردیم جوری که حتی دستشویی رفتن هم سخت بود برامون همه مارومسخره میکردن هیچ کس ماروتحویل نمیگرفت

خسته شدم‌واقعا از این وضعیت مسخره شده این زندگی برامحتی پدر مادر هم دیگه درک نمیکنن با این رفتارشون ...

زندگیییی گوه تواینن مملکت داره روبه نابودی بیشترمیدع

من حالم داره به هم میخوره اگه بخاطر مادرم نبودتالان هفت بار مرده بودم

من حالی برام نمونده

مادرتو داری بعصیا اونم ندارن دوسشم دادی معلومه از حرفت فهمیدم 

اما من هیچ وقت دوست داشته نشدم حتی یاد هم نگرفتم دوست داشتن چیه اینکه توی زمستون توی انباری قفلت کنن و ۲ روز بعد همسایه پیدات کنن حسی بود ک یاد گرفتم اینکه ببیینی مادرت خواهرتو برداشته رفته و تو موندی و اون روانی...

هیج وقت قرار نیس یادت بره قرار نیس اون دردت کم شه و یا بره فقط روش خاک می‌ریزی تا دیده نشه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

تا حالا با کسی که شیشه مصرف میکرده زندگی کردی؟

روزهاش مرگه

شبهاش هم مرگه

نمیشه بگی اصلا زندگیه

همه اونایی که گفتی توی این یه دونه خلاصه شده

نه راه پس داری نه پیش

پس ببین شرایط بدتر از اونکه داری تحمل میکنی هم هست

ولی یهو خدا از تاریکترین لحظه ها یه نور کوچولو میتابونه و یهو کم کم همه جا روشن میشه🥰

لطفا لبخند😊
من حالی برام نموندهمادرتو داری بعصیا اونم ندارن دوسشم دادی معلومه از حرفت فهمیدم اما من هیچ وقت دوست ...

عزیزم خداکمکت کنه 

ولیی من دیگه روانی شدم بخدادیووونه شدم همه میگن چته باید بری دیوونه خونه

زندگیییی گوه تواینن مملکت داره روبه نابودی بیشترمیدع

هعی 

حتی روم نمیشه به کسی بگم این موضوعو ولی اینجا میگمش 

چندیدن باره رابطه ابن دوتارو میبینم به روی خودم نمیارم 

خیلی عذاب اوره من بالا میارم تا وقتی که تموم کنن 

این سری میدونستن من بیدارم و حتی صداشونم شنیدم از قصد سرو صدا کردم و صبح هم از قصد دعوا کردم 

جالبشم اینجاست که یه بار محبور شدیم همه توی یه اتاق بخوابیم فرض کن تووی اون شرایطم بازز....

شرایط روحیم به شدتتت درب و داغونه اینن شده نمک رو زخمم واقعن نمیدونم چیکار کنم لعنت🙂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز