2777
2789
عنوان

غذاهای نونی

| مشاهده متن کامل بحث + 78120 بازدید | 29 پست

گوجه بادمجون

کشک بادمجون

میرزاقاسمی😂😂

بی شوخی

کتلت..سوسیس بندری..سالاد ماکارونی..خورشت کدو..کباب تابه ای..ماکارونی..کوکوسبزی.‌کوکوسیب زمینی..رولت سیب زمینی..الویه..ساندویچ مرغ..اسنک..املت..جامبوشلز..جوجه کباب تابه ای..پیتزا..لازانیا..املت تن ماهی و تخم مرغ..مرغ و سیب زمینی و گوجه سرخ شده..میگو و ماهی سوخاری..مرغ سوخاری..آبگوشت..کوبیده مرغ..ماهی کبابی..ماهی بخارپز..کوفته تبریزی..کوفته برنجی..تاس کباب..استیک گوشت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از همتون 😘😘😘😘

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بازم بگم😂😂😂😂

گوشت قلقلی کن با پیازرداغ و سیب زمینی نگینی و رب مخلوط،کن یه لیوان اب بریز،بزار بپزه 

کباب سینی درست کن 

یا سینه مرغ چرخ کن با پیاز،فراوان بعد به سیخ چوبی بکش تو ماهیتابه سرخ کن یا مرغ تیکه تیکه شده رو با قارچ و کدو و فلفل دلمه تفت بده بعد بریز لابه لای ماکارانی شکلی روشم پنیر بزار فر

من مامان شدم🥲
بازم بگم😂😂😂😂 گوشت قلقلی کن با پیازرداغ و سیب زمینی نگینی و رب مخلوط،کن یه لیوان اب بریز،بزار بپ ...

مرسی عزیزدلم

دارم یادداشت میکنم همه اینارو 

😘😘😘

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
۱۰۰مدل غذایی نونی فقط من گفتم امیدوارم بدردت بخوره

ممنون عزیزدلم

😘😘😘😘

اره با اموزش همشون.اشپزی من فلالفل سمبوسه اشپزی اسان زیاد هست خیلی متنوع اند 

ممنون خانومی😘