2777
2789
علائمی نداشتم. همه آزمایشهای قبل بارداری رو‌دادم گفتم یه سونو سینه هم انجام بدم ضرر نداره

منم خیلی دوست دارم انجام بدم.همه سونو گرافیا انجام میدن؟؟هزینش چطور بود؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی دوست دارم انجام بدم.همه سونو گرافیا انجام میدن؟؟هزینش چطور بود؟

اره عزیزم برو‌دکتر بگو‌ میخوام سونو سینه انجام بدم. من با دفترچه ارتش ۸هزار تومن هزینش شد

سلام عزیزم من ۱۹سالمه حدود چن ماه پیش خیلی سینم درد میکرد رفتم سونو سینه انجام دادم ک جفت سینم کیسک فیروکیستیک داره هیچی نیست اصلا نترس...فقط بری دکتر بهت قرص امگا۳و ویتامین ایی بهت میده ک دردش و کم کنه..با دارو و رژیم غذایی میتونی دردش و کم کنی ولی فیروکیستیک چیزیه ک تا اخر عمرت باهاته و اصلا جای نگرانی نیست

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
اره عزیزم برو‌دکتر بگو‌ میخوام سونو سینه انجام بدم. من با دفترچه ارتش ۸هزار تومن هزینش شد

خداروشکر ک مشکلی نداشتی.دفترچه ارتش خیلی خوبه ولی من بیمه نیستم😔

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
اا خداروشکر. رژیم غذایی مثلا چیاس

مثلا قهوه و شکلات و چایی گوجه چن تا چیز دگ نباید بخوری چون درد سینت بیشتر میکنه...فقط رفتی دکتر سونو بهش نشون بده وبگو اقدام کردی برا بارداری

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
بفرمایید عزیزم

امروز مامانم گفت کنار نافش خیلی درد میکنه نگرانش شدم.اصلا دکتر و سونو نمیاد .بنظر شما چی میتونه باشه؟

امروز مامانم گفت کنار نافش خیلی درد میکنه نگرانش شدم.اصلا دکتر و سونو نمیاد .بنظر شما چی میتونه باشه ...

چند سالشونه

دردش دقیقا کجاست؟ دور ناف ؟ انتشار به سمت راست و پایین شکم نداشته؟ تهوع استفراغ نداشته؟ اخرین بار کی دفع داشتن؟

چند سالشونه دردش دقیقا کجاست؟ دور ناف ؟ انتشار به سمت راست و پایین شکم نداشته؟ تهوع استفراغ نداشته؟ ...

۴۶سالشه.یه انگشت به سمت راست.نه تهوع واینا نداره .😢

۴۶سالشه.یه انگشت به سمت راست.نه تهوع واینا نداره .😢

از کی دردش شرو شده تب نداره؟ 

والا تشخیصاش مختلفه زمانش خیلی مهمه میتونه ی التهاب روده ساده باشه ممکنه ک انسداد جزئی روده داشته باشن ممکنه ی میتل اشمیرز ساده باشه ک چون اطلاعاتم درمورد بیمار کامل نیست نمیشه بیشتر بگم

مورد مهمش اینه ک اولا اپاندیسیت و ثانیا بارداری خارج رحمی رد بشه

اپاندیس اول درد اطراف ناف داره بعد میزنه به پایین و راست شکم