2777
2789
عنوان

ملت روانی شدن بخصوص مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 67 پست
خب ک چی

گفته حتما میخواد فقط از من بخوره 

شیک خوردی چقدر شد قیمتش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۷تومن

چند سالتون جفتتوون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ولی خب من خودم مناسب نمیدونم که برگردم به طرف مقابلم که دیت اول هم هست بگم فلان چیز برام میگیری! باید میگفتی میشه وایسی برم ی ذرت بخرم. شما میخریدی اگه دیدی خودش پیش قدم نشد پرداخت کنه اونوقت توی ادامه رابطه تجدید نظر میکردی

ولی خب من خودم مناسب نمیدونم که برگردم به طرف مقابلم که دیت اول هم هست بگم فلان چیز برام میگیری! بای ...

بابا اصلا دیت اول زشته از کافه بیای بیرون یچیز دیگ بخوری حالا ی ساعت جلو شکمشو میگرفت

من طرفم قصدمونم ازدواج هر سری کلی خوراکی میاره منم غذا میبرم 

همه چیز باید دو طرفه باشه دیگه

حالا نمیدونم کار شما درسته یا من شایدم من اشتباه میکنم ولی حتی به همسرمم روم نمیشه بگم فلان چیزو میگیری برام

غرورم اجازه نمیده انقدر اصرار میکنه چی میخوای ولی من نمیتونم هر دقیقه بگم اینو بگیر اونو بگیر حتی تو بارداریم

بابا اصلا دیت اول زشته از کافه بیای بیرون یچیز دیگ بخوری حالا ی ساعت جلو شکمشو میگرفت

دقیقا انگار فقط برای خوردن خواستتش 

قرار اول کافه یه چایی یا قهوه اونم با کلاس خورد 

نه سفارش چیزایی که ادم هوسشو داره