2777
2789
آره گلم توروخدا برام تعریف کن یه نور امید بشه توی قلبم دعات میکنم

چی بگم شرایط فرق داره

من سال اولین که عید سر خونه خودم بودم اینقدر قسط و قرض داشتیم یه تیکه طلای کوچیک فروختم که من و شوهرم یه ذره نونوار بشیم جلوی فامیل چون اصلا لباس درست حسابی نداشتیم...حدودا ۱۳ سال پیش

من خیلی قناعت کردم و شوهرم واقعا تلاش کرد

الحمدلله الان خیلی اوضاع خوبه خدا رو شکر

همسرم خرج مادرشو هم میده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خونواده ی منو همسرم هم همینطور ولی الان چند سالیه که سختی میکشیم و از زیر صفر شروع کردیم دلم میخواد ...

شکر گذار باش برای همه چی

راجع به قانون شکر گذاری بخون 

ایمان داشته باش به خدا بدون اگه به اون بسپری بهت میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم شرایط فرق دارهمن سال اولین که عید سر خونه خودم بودم اینقدر قسط و قرض داشتیم یه تیکه طلای کوچی ...

چقدر عالی خدا براتون بسازه الهی

میشه از قناعت هاتون بگین الان توی شرایطی ام که واقعا نیاز دارم دوتا بچه ی زیر 4سال هم دارم و مستاجرم 

شکر گذار باش برای همه چیراجع به قانون شکر گذاری بخون ایمان داشته باش به خدا بدون اگه به اون بسپری به ...

چند سالیه که این قوانین رو میشناسم کلی کتاب خوندم و دوره های مختلف رو گوش کردم ولی متأسفانه یکم ناامید شدم و درگیر مقایسه می‌خوام یکسال تمام سرمو تو لاک خودم کنم و فقط تلاش کنم

چند سالیه که این قوانین رو میشناسم کلی کتاب خوندم و دوره های مختلف رو گوش کردم ولی متأسفانه یکم ناام ...

همین نا امیدی میتونه تورو عقب بندازه

من سالها صبر کردم

هیچ وقت نگفتم نمیشه

ولی عزیزم باید تلاش کنید کنارش 

خداوند میگه از تو حرکت از من برکت

خدارو هزاران مرتبه شکر اگه راهنمایی نصیحتی ترفندی چیزی دارین برای بهتر کردن شرایط مالیم واقعا خوشحال ...

راست گفتن بزرگترین گنج قناعت ولی قناعت درست ن اینکه نخوری نپوشی  ب اندازه درست

تا میتونی حتی ۵۰ تومن جمع کن طلا بخر  تا لحطه اخر نفروش مگررردیگه واقعا چاره تداشته باشی

شاکر باش

واقعا ایمان داشته باش خدا روزی رسون

مثلا من گاهی دلم نیاد دوتا تخم مرغ بزنم ب غدا مثال زدم خودم راصی نیکنم خدا روزی رسون دل ب دریا میزنم دوتا میزنم😂😂😅

زرنگ باش 

من تونستم ت سخت ترین روزای نداریمون از خیلی جیزا بگدر۱۳۰ میلیون طلا بزارم کنار .

نثلا خودم ب خونه زندکیم رسیدم یعنی پول رنگ کار اینا ندادم خودم دست کشیدم ب سر روی خونه 

پسر۱۰ سالش شاید دو بار رفته سلمونی خودم فیلم دیدم یاد گرفتم چند بار اول خراب کردم محبور شدم کچل کنمش ولی الان حتی همسرم موهاش میده کوتاه کنم😂

خودمم هنه کارهای ارایشیم میکنم خرج اریشگاه نمیدم

اخرش خواسته خداست روزی دست خودشه ان شالله این دور هم میگدر

البته الانم همجین عالی نیستیم ولی خداروشکر دیگه قرض نداریم .کمتر عصه خورد خوراک نیخوریم  تازه داریم خوراکی و غذاهای جدید تجربه میکنیم😂😅

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
همین نا امیدی میتونه تورو عقب بندازهمن سالها صبر کردمهیچ وقت نگفتم نمیشهولی عزیزم باید تلاش کنید کنا ...

شوهرم کشاورزه متاسفانه چندساله کشاورزی اصلا خوب نبوده همین باعث شده سرمایه امون هم از دست بره دنبال کار دیگه ام هست 

راست گفتن بزرگترین گنج قناعت ولی قناعت درست ن اینکه نخوری نپوشی ب اندازه درستتا میتونی حتی ۵۰ تومن ...

الهی دورت بگردم که انقدر مهربون و صادقی ممنونم از تک تک کلماتی که برام گفتی همشو قبول دارم الهی که از زندگیتون پول و ثروت روانه بشه

چند تا کار با هم جوابه همیشهتو چی کار میکنی؟

نه عزیزم توی شهر غریبم دوتا بچه ی دوسال و نیمه و سه سال و نیمه دارم ولی از خدامه کار کنم جایی هم که زندگی میکنم یکم از شهر دوره مسکن مهر زندگی میکنم 

عزیزم خدا حفظشون کنه اما پشت هم وقتی هدف داری برا ایندت نباید بچه میاوردی

عزیزم من واقعا بچه نمی‌خواستم ولی وقتی خدا داد گفتم نگه دارم خدا همه چیزو درست می‌کنه درسته شرایطم سخته ولی خدا خیلی جاها دستمو گرفته الآنم تنها تلاشم برای همین بچه هاس

عزیزم من واقعا بچه نمی‌خواستم ولی وقتی خدا داد گفتم نگه دارم خدا همه چیزو درست می‌کنه درسته شرایطم س ...

اتفاقات خوب برات میفته 

فقط ایمانت ضعیف نباشه 

اگه به خدا اعتماد کنی دست رد بهت نمیزنه

الهی دورت بگردم که انقدر مهربون و صادقی ممنونم از تک تک کلماتی که برام گفتی همشو قبول دارم الهی که ا ...

عزیزمی خدا حفطت کنه🌹 خدا بزرگ مطمعن باش ی دور است ک با توکل میگدر تا جای ک میتونی نزار کسی بفهمه فقط از خود خدا بخواه بی نیازت کنه.

تونستی چله بکیر صلوات استعفار ولی خودت ادیت نکن سنگین بر ندار همه این روزارو من گدرندم و دارم میگدرونم 

اولا خیلی نا امید بودم حس میکردم هیچ وقت درست نمیشه اخه اصلا کار بار همسرم نمیگرفت شکست پشت شکست .از بیرون اوصاع مالیمون ب نطر هنه خوبه ولی خبر ندارن همسرم گاهی مجبور بود کارگر روز مزد کارخانه شه شاید دو سه ماهی تنها عدای ما سیب زمنی اب پز بود.ولی با توکل تلاش همسرم و قناعت ب جای من الان یکم بهتریم. تونستیم پس انداز هم شروع کنیم.برات دعا میکنم ب شر ط لیاقت .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚