2777
2789
خدا کنه به قرآن اینقدر مشکل دارم.طاقت اینو ندارم.خودم شبکیه ام خونریزی می‌کنه ی نصف بینایی دارم اونم ...

متاسفانه من خودمم از اون مادرهای همیشه نگرانم 

همیشه در دکتر و آزمایشگاهم 

کافیه بچه بگه سرم درد می‌کنه. دیونه میشم از فکر و خیال

حالا خودم چربی و کلسترول و سنگ کلیه و هزارتا بدبختی دارم ولی اصلا به فکر دکتر رفتن هم نیستم 

شوهرم میگه بنده خدا این بچه ها چیزیشون نیست تو به فکر خودت باش که تمام جسمتو نابود کردی

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
دکتر گفت فست فود و شیرینیجات کمتر بده.نه اینکه کامل قطع بشه.به نظرتون ی دستگاه بگیرم تو خونه چک کنم ...

اینه که گفته مهم نیست،در تعجبم

نه دستگاه نگیر....خودشم رو این موضوع حساس میشه،روحیشو میبازه فکر میکنه هر آن ممکنه انسولین بزنه....یا هر آن ممکنه خدای نکرده دور از جونش،دست و پاش قطع بشه....من دیابت بار داری گرفتم...دکتر گفت انسولین....گفتم استفاده نمیکنم...رژیم غذایی بده...بقرآن همش فکر میکردم...نکنه دستو پام قطع بشه.....شده بود ی غصه برام....جوش میزدم ،غصه میخوردم فشارم میرفت بالا...فقط خوردن شیرینیجات.....ماکارونی.....سیب زمینی رو محدود کن.....قطع نکن....من ی مدت شیرینیجاتوقطع کردم،چشمام سیاهی میرفت....الان محدود کردم....توتدخشک هم با چایی بخوره خیای خوبه.....من عرق بوقناق از عطاری گرفتم،هر ۲....۳ روز نصف فنجان ناشتا میخورم...برای کنترل قند خوبه.....برو از عطاری بپرس برای بچه ی ۱۰ ساله هم میتونم استفاده کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینه که گفته مهم نیست،در تعجبمنه دستگاه نگیر....خودشم رو این موضوع حساس میشه،روحیشو میبازه فکر میکنه ...

می‌دونی چرا گفت مهم نیست.من احساس میکنم چون بچه ها همیشه در حال فعالیت و جنب و جوش هستن واسه اون.گفت الان برای خودت بود متفورمین میدادم واینکه دوتا دکتر گفتن مهم نیس.و دکتر گفت علائم خیلی مهمه.گفت بچه آیی که خدا اون روز رو نیاره واسه هیچکس مشکل قند داشته باشه از شکم چاق میشه و دختر من اصلا شکم نداره

دختر۹ ساله.پسرم
متاسفانه من خودمم از اون مادرهای همیشه نگرانم همیشه در دکتر و آزمایشگاهم کافیه بچه بگه سرم درد می‌کن ...

دقیقا مثل من.الان بچه شما قرص مصرف میکنه؟چند سالشه؟قندش چنده؟

دختر۹ ساله.پسرم
دقیقا مثل من.الان بچه شما قرص مصرف میکنه؟چند سالشه؟قندش چنده؟

بچه من ۱۲ سالشه

قندش زیر صده 

بازم نگران بودم و دکتر بردم. اما دکتره بهم خندید و گفت طبیعیه

والا همه چیزم میخوره

هرروز کیک و آبمیوه و نوتلا

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
می‌دونی چرا گفت مهم نیست.من احساس میکنم چون بچه ها همیشه در حال فعالیت و جنب و جوش هستن واسه اون.گفت ...

باز هم مواظب باش......ولی حساس نشو....الان من خوردن شیرینیجاتو برای بچها محدودکردم....میخورن ولی کم....میگم دندوناتون خراب میشه

باز هم مواظب باش......ولی حساس نشو....الان من خوردن شیرینیجاتو برای بچها محدودکردم....میخورن ولی کم. ...

آره حتما.ولی هر چی مراعات میکنی انگار بدتره بخدا.بخدا من کلا تو خونه ام قند و شکر ندارم.ولی شب قبل هم تی تاپ خورده بود هم صبحش مربا خورد و برد مدرسه حالا دوستام میگن مصرف قندش روز قبل خیلی بالا بود.دیگه دعا کنید برام.من برای خودتون و بچه هاتون دعا میکنم براتون

دختر۹ ساله.پسرم
بچه من ۱۲ سالشهقندش زیر صده بازم نگران بودم و دکتر بردم. اما دکتره بهم خندید و گفت طبیعیهوالا همه چی ...

آهان آخه شما گفتید مال ما بالا بود.خداروشکر

دختر۹ ساله.پسرم