asabaaa مدیر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 3223 عنوان حس ششمیی | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 50 پست کسی هست 1403/12/02 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 تاپیکات.....🕊🥺 هعی مرسی🥲 - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 کی با مهدیار میرم بیرون تا 3 ماه اینده - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 حس می کنی کی ازدواج میکنم؟؟ 1 وعدع - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 اممم یجورایی حسش به من چیه؟حروف اسمیش؟خیلی عصبیه یا نه؟ دوست داره - توی فامیلیش و اسمش حروف الف ب م ف توشه - عصبی هم فک نکنم - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 دوست داره - توی فامیلیش و اسمش حروف الف ب م ف توشه - عصبی هم فک نکنم ووووی فامیلی و اسمش درسته😐😍😂بنظرت ادم منه؟عشق من بیشتره یا اون؟یعنی عصبی نیست؟خداکنه چرا نمیاد جلووووو؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 هعی مرسی🥲 ان شاءالله برسی به خواسته قلبت و فراموش کنی دردرو🥺🕊🌱 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 ووووی فامیلی و اسمش درسته😐😍😂بنظرت ادم منه؟عشق من بیشتره یا اون؟یعنی عصبی نیست؟خداکنه چرا نمیاد جل ... ایجان امشب استثنا بود همه حسام درسته .. بنظرم ادمته عاره - عشق اون - عصبی هم گاهی اوقات میشه ولی هیچی تو دلش نیست - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 ان شاءالله برسی به خواسته قلبت و فراموش کنی دردرو🥺🕊🌱 مرسییی - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
رویای0خیال عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 247 بل یه خاستگار سنتی داشتم همین چند روزی بدون اینکه همو ببینیم خوانوادش قرار بود بیان هیچ خبری نیست ازشون چند روزمیاد به نظرت؟یا دیگه نمیان؟ ♡🌱:)
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 یه خاستگار سنتی داشتم همین چند روزی بدون اینکه همو ببینیم خوانوادش قرار بود بیان هیچ خبری نیست ازشون ... نمیان - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 ایجان امشب استثنا بود همه حسام درسته .. بنظرم ادمته عاره - عشق اون - عصبی هم گاهی اوقات میشه ولی هیچ ... نازم بنظرت چه تایمی حلو میاد؟ممکنه مخالفت و سختی باشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 نازم بنظرت چه تایمی حلو میاد؟ممکنه مخالفت و سختی باشه؟ اولیو نمد- نه - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12906 اولیو نمد- نه دیدار دارم باهاش در اینده ؟ کی باهم وارد رابطه میشیم اصلا ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 اولیو نمد- نه ان شاءالله یدووونه میپرسم خواستی بخند باااشه؟خواهر داره؟خواهرش واسم رفیق میشه؟😳😍😂🕊مممرسی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 ان شاءالله یدووونه میپرسم خواستی بخند باااشه؟خواهر داره؟خواهرش واسم رفیق میشه؟😳😍😂🕊مممرسی اره ارع😂 - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛