2777
2789
عنوان

اصفهانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست
انشالله بهتون‌خوش بگزرهماهم‌پارسال عیدرفتیم عالی بود از شهرزیباشون گرفته تا مردم باشخصیتش واقعا عاشق ...

قربونت عزیزدلم همچنین به شما هم خوش بگذره هرکجا که هستید😍😃

آره منم خیلی شنیدم شهر تمیزی هم هست همه میگن

ی دوست دارم شیرازیه می‌گفت شیراز کثیفه شهرش ولی اصفهان خیلی تمیزه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج داره حتما ،بپرس

نه ندارن پیج

شما پیجش رو داری

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قربونت عزیزم🥰

فدات

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قربونت عزیزدلم همچنین به شما هم خوش بگذره هرکجا که هستید😍😃آره منم خیلی شنیدم شهر تمیزی هم هست همه ...

ممنون گلم

بله فوق العاده تمیزه و بانظم بامایی که توشهرشون غریب بودیم خیلی خوب‌برخورد میکردن مهربون و‌باشخصیتن

شیراز هم خیلی قشنگ‌بود فقط خییلی شلوغ و گرم‌بود فارس هم عالیه

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

جاهای دیدنی کجا ابریم خوبه؟مرکز خرید اینا؟

جاهای دیدنی ک زیاد هست میدون امام سی و س پل.. هشت بهشت. چهار باغ

تیکه ب تیکه هم بازارهای بزرگ داریم 

سبزه میدون.. پاسارگاد. شهدا. سیتی سنتر

اصلا نمیشناسمش

منم حدودا شش سال پیش یه بار خرید کردم😁

جاهای دیدنی ک زیاد هست میدون امام سی و س پل.. هشت بهشت. چهار باغتیکه ب تیکه هم بازارهای بزرگ داریم س ...

آها سیتی سنتر مرکز خریدع؟چه اسم باکلاسی😂👌🏻خداکنه لباساش هم خوشگل باشه مثل اسمش🤭

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اسم دقیق مغازه چیه؟

مظاهری هست 

سه راه فاطمیه. پارک لاله