الهام_حیدری مدیر استارتر عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 73 عنوان امتحانات😥😥😥 180 بازدید | 16 پست اخه چیه چقد ظلم میکنننن😢😢😢😢😢استادا که شیفتو به زور میدن.لا اقل حل تمرین میذاشتین خو یه نمره بگیرمممممم عههههههههههه 1396/10/17 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 شیفت منظورت چیه !؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عسلیk516 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4248 وای وای از دست این امتخانا فردا اخرین امتحانمه اصلا هم نخوندم اصلا هم حوصله ندارم بخونم دیگه انرژیم کم شدع نمی تونم نمیییییییکششششششششششم اه اه تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
الهام_حیدری مدیر استارتر عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 73 وای وای از دست این امتخانا فردا اخرین امتحانمه اصلا هم نخوندم اصلا هم حوصله ندارم بخونم دیگه انرژیم ... 😢😢😢😢😢
عسلیk516 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4248 😢😢😢😢😢 چی کنم ۵ ساعت تا اخر شب وقت دارم بخونم در حد یه صفحه خوندم از صب زبان تخصصی هستش تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
الهام_حیدری مدیر استارتر عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 73 چی کنم ۵ ساعت تا اخر شب وقت دارم بخونم در حد یه صفحه خوندم از صب زبان تخصصی هستش زبان تخصصی چطوریه
الهام_حیدری مدیر استارتر عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 73 وای وای از دست این امتخانا فردا اخرین امتحانمه اصلا هم نخوندم اصلا هم حوصله ندارم بخونم دیگه انرژیم ... ایشالا موفق میشی عزیزم
عسلیk516 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4248 زبان تخصصی چطوریه همون زبان انگیلیسی ولی نوع پیشرفته از هر لحاظ گرامر و دامنه لغات و غیره تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
الهام_حیدری مدیر استارتر عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 73 همون زبان انگیلیسی ولی نوع پیشرفته از هر لحاظ گرامر و دامنه لغات و غیره ترم چندی
عسلیk516 عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 4248 ترم چندی ترم دو مترجمی ... زبان تخصصی بیشتر روی مکالمه انفرادی یا اینکه متن های ادبی رو ترجمه کنی کلا پیشرفته تر از زبان پایه هستش تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
الهام_حیدری مدیر استارتر عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 73 ترم دو مترجمی ... زبان تخصصی بیشتر روی مکالمه انفرادی یا اینکه متن های ادبی رو ترجمه کنی کلا پیشرفته ... من این ترم زبان دارم.ولی لامصب استاد فقط انگلیسی حرف میزنه حوصلشو ندارم