2777
2789
ببخشید پس بی عرضه بود کار پیدا میشد😦 پسر کسیو واقعا بخواد براش میجنگه نه اینکه بگه برو

بی عرضه نبود همینه میگم بهونست چجوری تونست بره راحت اونم کسی ادعای عاشقی میکرد همیشه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون کار نداشت میگفت نمیخوام ایندتو خراب کنم اما ادم عاشق نمیره

اگه عرضه داشت یه کاری برا خودش دست و پا میکرد و دستتو میگرفت و از عشقش نمیگذشت

عرضه نداشته، مثه خیلی از پسرای دیگه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
اگه عرضه داشت یه کاری برا خودش دست و پا میکرد و دستتو میگرفت و از عشقش نمیگذشت عرضه نداشته، مثه خی ...

کار داریم تا کار

تو این زمونه کار خیلی کم شده 

نمونش  شوهر من.با داشتن ارشد از بهترین دانشگاه دولتی و بهترین رشته کارش خیییلی سخته و درامدشم پایین اما چون مجبوره و کارنیس چسبیده بهش 

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..
بنظرم اینا بهونه بود که بره😢😢

دوس پسر منم ۶سال هیچکار برام نکرد.ولی یجوری ابراز علاقه میکرد مجنون پیشش کم میاورد

گور بابای همشون

فقط دخترو وابسته خودشون میکنن

الانم با اینکه میدونم چقدر در حقم بد کرد ولی دلم براش پر میکشه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
کار داریم تا کار تو این زمونه کار خیلی کم شده  نمونش  شوهر من.با داشتن ارشد از بهترین دا ...

خب منم همینو میگم

کسی که عاشق باشه حاضره کارگری هم بکنه ولی کنار عشقش باشه

بی عرضه نبود همینه میگم بهونست چجوری تونست بره راحت اونم کسی ادعای عاشقی میکرد همیشه. 

ایمانداشته باشین خداوند بهتر ازون بهتون عطا میکنن فقط صبر داشته باشین و خوش بین باشین ب حکمت خداوند 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

دوس پسر منم ۶سال هیچکار برام نکرد.ولی یجوری ابراز علاقه میکرد مجنون پیشش کم میاورد گور بابای همشون ...

واقعا گاهی ادم میمونه اون همون ادمه که عااشقت بود. اخه واقعا نمیفهممشون این چکاری میکنن منم با اینکه میدونمم نمیتونم فراموش کنم دارم دیوونه میشم

واقعا گاهی ادم میمونه اون همون ادمه که عااشقت بود. اخه واقعا نمیفهممشون این چکاری میکنن منم با اینکه ...

میفهممت عزیزم

منم هنوز نتونستم فراموشش کنم

با اینکه میدونم در حقم نامردی کرده ولی نمیتونم باور کنم

همش خوبیاش جلو چشممه

توکل کن به خدا...ایشاالله خاطرش از ذهنت پاک میشه

دوست عزیز نمیتونم درکت کنم چون تجربشو نداشتم،از خدا میخام دلتو شاد کنه واسه همیشه..

اما از من به شما و همه اونایی ک اینو میخونین تاااااا وقتیکه اسم طرف نره تو شناسنامه قلب مغز و خونتون عاشقش نشین 😊😊😊

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..
نمیدونم واقعا ته دلم میگم شاید خدا بهم برگردونه. از یطرف میدونم تا خودم نخوام نمیشه فراموشش کنم اما ...

من از اون ماجرا یه درس بزرگ گرفتم

هیییییچ عشقی رو به جز عشقی که پدر و مادرم بهم دارن رو باور نمیکنم

عشق فقط عشقی که پدر و مادر به فرزندشون دارن

همین و بس

دوست عزیز نمیتونم درکت کنم چون تجربشو نداشتم،از خدا میخام دلتو شاد کنه واسه همیشه.. اما از من به شم ...

آره عقلانیش همینه