2777
2789
عنوان

اگه خیانت کنه و بداخلاق باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 45 پست
درستهمنظور من بعداز چن ساله شاید کنار شخص دیگرر دلتنگش بشی

می دونی دلیلش چیه؟

شما چون خیانت دیدی و انگار رابطه از طرف اون تموم شده توی ناخودآگاهت همیشه حس رها شدگی هست

بعد چون ازش دور شدی خیانت و بدیهاش از یادت رفته و فقط محبتاش و خاطرات خوبتون برات تداعی می شه

حالا ذهنت می گه یه رابطه ی نصف و نیمه دارم از کسی که جز محبت ازش ندیدم پس بهتره دلم براش تنگ بشه...

وهم و خیاله...ولش کن کثافتو

می دونی دلیلش چیه؟شما چون خیانت دیدی و انگار رابطه از طرف اون تموم شده توی ناخودآگاهت همیشه حس رها ش ...

بیشتر خاطرات بد میاد سراغم 

به خودم‌میگم‌ من‌لایق این همه بدی نبودم

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

سلام منم مشکل شما رو داشتم خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودمخیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم تا با ...

الان‌ چطوری؟ ازدواج کردی یا تو رابطه رفتی؟

نه فعلا اما حالم خوبه و کنار اومدم با قضیه دیگه اذیتم نمیکنه موقعیتش پیش بیاد حتما ازدواج هم میکنم

خوشبحت بشی عزیزم

بابته مشاوره هم ممنونم

داداشم طلاق گرفت دلش تنگ میشه داداشم حقش خیانت کرد ولی دلم میسوزه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

خب طبیعی دلت تنگ بشه چون عادت کردی و کلی خاطره داری اما اون طرف دیگه قابل اطمینان نیست

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه