2777
2789

اونوقتا که ستایش پخش میشد اون تیکه اش ک طاهر تصادف کرد بعدا ستایش بالاسرش قران خوند براش ب پهنای صورت گریهههه میکردمااا حالا سالی ک پخش شد فک کنم کلاس اول یا دوم بودم😂😂😂

النم ی تیکه اشو دیدم چقدددد ذوق میکنم وقتی اینقدددددر حشمت عااااشق طاهره اصن ی طور دیگه دوسش داره دلش براش غش میره

.. لنت ب ستایش زندگی همرو بهم ریخ

کیما۲😒😒#  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوجا واقعا زار زدم وقتی محمد لب مرز کشته شد 

یکیم طاهر ک نشد کنار هم بیشتر بمونن🥲🥹

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

من دوجا واقعا زار زدم وقتی محمد لب مرز کشته شد یکیم طاهر ک نشد کنار هم بیشتر بمونن🥲🥹

خاک تو سر محمد بی عرضه ام ی سربازی نرف 🥲🥲چرااا طاهرو اذیت میکنن اخه🥺

خاک تو سر محمد بی عرضه ام ی سربازی نرف 🥲🥲چرااا طاهرو اذیت میکنن اخه🥺

بخدا اره انداختش تو دردسر قربون چشای مظلومش برم

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

از ستایش متنفرم مثل جغد شوم میمونه

ستایش بس نبود تایتانیک یادم افتاد هوف خدا عشقای واقعی چرا آخرش اینقدر غمگینه